Tin si la prietenul meu, dar si la o fata. Sunt lesbiana?

2 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Cum imi dau seama daca sunt lesbiana sau bisexuala?

Varsta: 19-25 ani Moment marcant: Atrasa de o femeie

Buna, se pare ca am si eu o problema asemanatoare cu a celorlalte fete/femei care au scris aici, numai ca in povestile sau sfaturile lor nu am reusit sa gasesc raspunsurile la intrebarile care ma macina.

Totul a inceput acum aproape 3 ani, cand m-am apropiat mai mult de o colega de clasa, pana cand am devenit cele mai bune prietene. Pe langa faptul ca faceam toate nebuniile normale impreuna, am mers si ceva mai departe.

La ce ma refer este ca intr-o seara, cand trebuia sa dorm eu la ea, inainte sa ne intindem in pat, am inceput sa ne sarutam si sa ne mangaiem ca si cum urma sa se intample si ceva mai mult. Ne-am oprit insa, iar de atunci, o perioada buna de timp ne sarutam mai mereu si ne comportam ca si cum am fi fost impreuna, cu toate ca aveam fiecare relatia ei (doar in particular, cand nu ne vedea nimeni).

Asta s-a intamplat pana sa vin eu la facultate, anul trecut (acum am aproape 20 de ani). Ne-am certat din cauza prietenilor nostri de pe atunci si trebuie sa recunosc ca a fost dintr-o prostie.

Partea cea mai ciudata este ca de cand ne-am certat, eu nu am putut sa ma obisnuiesc cu ideea. Am continuat sa ma gandesc la ea, nu neaparat ca la o prietena cea mai buna, ci ca ceva mai mult de atat. Am ajuns sa o regasesc pe ea in anumite gesturi ale amicilor/amicelor de la facultate.

Pana la urma mi-am luat inima in dinti si i-am trimis un mail, in care i-am spus ca eu nu am putut sa uit ce a fost intre noi si i-am propus sa redevenim prietene, chiar daca ea e la facultate la Constanta, iar eu la Brasov. Spre surprinderea mea, a fost de acord.

Acest lucru mi-a dat insa de gandit si mai mult, incat am ajuns la intrebarea: “Sunt lesbiana sau nu sunt?”. Trebuie sa mentionez ca am prieten de 2 ani cu care ma inteleg super bine, chiar ne facem planuri sa continuam pentru mult mai mult timp. El nu stie nimic despre “marea mea problema” si nici nu vreau sa afle pentru ca nu stiu cum ar reactiona. Dar in acelasi timp o vreau si pe ea.

As vrea sa imi poata lamuri cineva confuzia asta. De ce in momentul in care vorbesc cu ea sau ne intalnim, am tendinta sa reactionez ca si cum am fi impreuna? De ce nu pot sa fiu sincera cu ea si sa ii zic ceea ce ma framanta? In capul meu e o mare zapaceala din care nu inteleg nimic. Sunt cu baiatul acesta de 2 ani si nu vreau sa ma despart de el, dar in acelasi timp vreau si sa fiu cu fata asta. Ce inseamna asta? Ce ar trebui sa fac?

Am stat si am analizat si un pic relatiile (adica relatia dintre mine si prietenul meu si relatia mea cu fata respectiva) si am ajuns la concluzia ca atunci cand sunt cu el ma simt bine, dar imediat cum imi fuge mintea la ea, ma intristez si vreau sa fiu langa ea.

Sper sa nu ma credeti nebuna, dar sincer am nevoie de niste raspunsuri! Va multumesc.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 2 comentarii }

1 Cathy la 6:41 am

Spunei prietenului tau ca vrei o pauza, apoi petrece ceva timp cu Ea si revino la El. Vezi langa cine te simti Tu. Asta-i raspunsul.

2 tina la 6:56 pm

dap cam aste e raspunsul dar tine minte nui poti avea pe amandoi gandeste si cum e mai bn pentru tine si daca decizi sa ramai cu ea ai grija sa nul ranesti prea tare pe prietenul tau incearca sai explici situatia succes