Sunt o fata bi dar nu stiu cum sa abordez fetele

8 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Bisexuala, curioasa, sau orientare sexuala libera?

Varsta: Sub 19 ani Moment marcant: Necunoscut

Buna, sunt bi, dar nu am avut niciodata vreo relatie cu o fata. Prietenele si prietenii stiu asta si nu prea ma inteleg, dar nici nu au evitat subiectul. Chestia e ca atunci cand imi place de un baiat, imi e usor, nu prea am piedici, dar cand imi place de o fata, ei bine, atunci imi vine sa ma dau cu capul de pereti.

Imi zic: “Iar s-a-ntamplat? Iar visez cu ochii deschisi si pana la urma se termina la fel, adica nu se intampla nimic?”. Am inceput sa tratez dragostea la nivel stiintific, de baieti am inceput sa ma distantez, ca m-am plictisit, nu ma mai simt implinita alaturi de ei, iar pe fete incep sa le evit.

La mine e cam asa: prietena nu-mi poate deveni iubita, iar o posibila iubita nu-mi poate deveni prietena. Cineva mi-a zis ca gandesc ca un baiat, dar nu prea am ce face.

As vrea, asadar, sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac data viitoare cand imi place de o fata, mai ales daca ea nu e lesbi sau bi. Sa incerc sa evit? Ca m-am saturat de sperante, de cand ma stiu doar cu ele traiesc.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 8 comentarii }

1 xdxd la 1:04 pm

pana sa ai o relatie in toata regula cu o fata experimenteaza.eu in locul tau as frecventa barurile specifice gen soho de exemplu.mai ales ca esti la inceput.parerea mea:)

2 Maria_23 la 10:09 am

Sunt de acord cu comentariul precedent. De asemenea sunt anumite site-uri care te ajută. Deși pot părea dubioase, mai ales la început, te asigur că majoritatea sunt valide, eu așa mi-am găsit perechea de exemplu.

3 andreeaXQ la 6:37 pm

Da mai e nasol..stiu cum e, sunt bi si gen nu prea am avt relatii cu tipe :) )) da sunt disponibila :) ) glumem sau nu oricum bazeazate pe mine dak ai nevoie de ceva ;)

4 Anne la 7:39 pm

Sau ai sa incepi cu forumurile ca de exemplu :) sau in barurile, cluburile gay friendly .. Invinge un pic timiditatea si va fi bine si sa nu te temi de un eventual refuz , refuzuri vor fi daca de asta te temi dar eu zic sa mergi inainte :) daca nu risti nu castigi .. dar pt inceput ti-as recomanda un forum. Good luck !

5 nkara la 10:53 pm

Mie imi spui de asemenea incurcaturi?!?Cam aceleasi probleme le am si eu..si ce e cel mai naspa e ca nici nu am cu cine vorbi despre asta.Daca le-as spune la parinti sau prieteni despre orientarea mea sexuala….nici nu vreau sa-mi imaginez.Iar ce a zis xdxd de chestia cu experimentatul…buna asta!Daca am avea si noi un club,bar,cafenea…ceva unde sa ne putem intalnii…dar asa…

6 michela la 9:54 pm

Iti spun eu ca sunt cluburi daca esti din bucuresti cel putin, sunt cluburile Soho si Alexander. E club gay dar vin si fete acolo si poti vedea o gramada de persoane, trebui doar sa cauti si vei gasi:D

7 nkara la 8:07 pm

Asta e problema mea…ca nu sunt din Bucuresti si nici din alt oras mai mare!Asa ca ce-mi mai ramane de facut? Cu draga inima astept sugestii,sfaturi…orice.Cluburi avem si noi…dar dupa ce am patit cu o tipa care a venit sa zbiere la mine ca ce ma tot uit dupa prietenul ei si eu i-am spus ca nu dupa el ma uitam si ca ma uitam dupa ea si s-a uitat lung la mine,m-a si facut ciudata si s-a intors si a plecat….nu mai indraznesc nici sa ma mai duc prin cluburi!!

8 Roxi la 9:13 pm

e foarte nasol asa si eu sunt la inceput….adica de vreo 6 luni tot caut si caut,adevarul e ca lumea e speriata de ideea ca doua fete se pot iubii , de obicei fetele sunt foarte curioase , nu ca neaparat ar fi les sau bi ,ar fi bine sa incerc sa saruti o fata cand sunteti singure, daca o sa te palmuiasca ,asta e , dar merita sa incerci pentru ca nu stii niciodata de unde sare iepurele