Sunt indragostita enorm de prietena mea, dar ea nu renunta la trecut

1 comentariu

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Probleme in relatia mea lesbiana

Varsta: 26-34 ani Moment marcant: Necunoscut

Buna, am o relatie de opt luni de zile cu o femeie care a fost pana acum si cu barbati, si cu femei inainte de a fi cu mine. Eu sunt lesbiana. Cand ne-am cunoscut, ea era pe punctul de a se marita, avand si un baietel cu barbatul respectiv.

S-a indragostit insa de mine si a renuntat la tot pentru relatia noastra. Ma iubeste enorm si eu pe ea, insa, dupa cum am spus, ea a avut relatii si cu femei, iar de curand una din ele incearca sa revina in viata ei. I-am cerut iubitei mele sa nu mai vorbeasca cu ea, insa nu a facut-o decat la insistentele mele.

Noi obisnuim sa stam una pe id-ul de mess al celeilalte si, intr o seara, a intrat fosta ei iubita, tot lingusind-o ca sa o recucereasca. I-am raspuns eu si i-am zis sa inteleaga ca intre ea si iubita mea s-a terminat totul acum sase ani si ca acum e cazul sa-si vada de viata ei.

In schimb, ea a inceput sa ma jigneasca. Ceea ce m-a enervat cumplit a fost ca iubita mea i-a permis sa aiba atitudinea asta si nu i-a zis ca e cazul sa o uite. Ce sa cred? Ca iubita mea mai lasa o poarta deschisa catre trecut? Mai ales cand stie ca ma deranjeaza foarte tare.

Tin sa mentionez ca si in viata mea a incercat sa revina o fosta iubita pentru care am simtit multe, insa i-am spus scurt pe doi ca nu se mai poate. As vrea sfaturile voastre! Ce sa inteleg din comportamentul iubitei mele?

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 1 comentariu }

1 Zaraza la 12:06 pm

E greu de spus,nu stiu poate n-a vrut s-o raneasca, mai are un anumit respect pentru ce-a fost candva. Daca va iubiti cu adevarat nu vad ce te-ar deranja atat de tare?! Eu zic ca sunteti de prea putin timp impreuna si-ar trebui sa-i mai dai timp,nu trebuie sa stai ca un jandarm in urma ei si s-o fortezi sa faca ceva ce nu-i place,s-o sufoci. Asta-i parerea mea ! Sper c-o sa te lamuresti mai bine pe parcurs! Bafta!