Sunt convinsa ca o iubesc pe prietena cea mai buna a mamei mele

3 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Viata unor lesbiene

Varsta: 19-25 ani Moment marcant: Atrasa de o femeie

Am 20 de ani iar acum doi ani am cunoscut o fata pe chat. Dupa 2 luni timp de vorbit la telefon ca doua prietene obisnuite, ea mi-a zis ca ma iubeste si nu doar ca o prietena ci mult mai mult de atat.

Am continuat sa vorbim la tel si sa ne manifestam iubirea una fata de cealalta doar la tel, pe mess si prin mesaje (dar nu am cunoscut-o niciodata pentru ca ea este din Cluj iar eu din Craiova). Dupa acesti doi ani in care au existat certuri infinite, ne-am despartit. Ea a ramas in tara, eu am plecat in afara. Am mai vorbit la tel si pe mess dar nu mai simt nimic pentru ea.

Am decis ca ar fi bine ca fiecare sa isi vada de viata ei. Acum eu locuiesc cu mama in strainatate iar aici am cunoscuto pe EA. Este prietena cea mai buna a mamei, are aproape 40 de ani dar nu ma deranjaza diferenta de varsta.

Sunt convinsa ca o iubesc dar si ca ea ma place chiar daca nu mi-a spus asta pana acum. Simt nevoia sa fiu mereu in preajma ei, sa ma atinga si sa o ating. Au existat si inca exista saruturi cand ne intalnim si asta ma inebuneste pentru ca nu pot sa fac mai mult. Ce ma fac?

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 3 comentarii }

1 Onu la 1:30 am

Buna,

Se pare ca te-ai indragostit!!! frumos. Eu am avut o experienta cu o femeie mai in varsta ca mine, eu aveam 24 de ani ea 41. Abia ajunsesem in State, ea e de aici. M-a prins si pe mine jocul asta al iubiri pentru ea. Am avut o relatie de scurta durata, 3 luni, dupa care ceva s-a schimbat in mine. Am pus relatia in perspectiva, in 10 ani eu as fiu 34 si ea 51, si tot asa si am zis NU.. Eu abia am acceptat faptul ca sunt gay, iar ea voia ceva de genul casatorie. M-am prins putin in jocul visari, dar am iesit. Tu zici ca nu te deranjeaza diferenta de varsta, si eu la fel am zis, toate zicem la fel, am realizat ca tot ce a fost s-a rezumat la o atractie imensa si faptul ca totul era vorba de mine, coming out, ea dandu-mi atentie , m-a placut, m-a iubit si toate alea.

Am realiza ca nu ma pot pune intr-o situatie in care eu inca nu am trait niste experiente. In momentul de fata am 30 de ani, si iti pot spune ca am femei mai tinere ca mine (20 -25 de ani), care vor sa aiba o relatie cu mine, si le-am zis frumos NU, traieste putin, ai niste experiente de viata si poate poate. Idea e ca eu imi doresc cineva egal (cat se poate), care a trecut prin viata, intelege ce inseamna o relatie, mai ales gay.

Sfatul meu, zii la prietena mamei tale de atractia sexuala, sinceritatea este un lucru rar, nu-l pierde. Si daca e sa simta la fel, ai o relatie cu ea, sexuala. Noi oamenii, suntem fiinte ciudate, sau mai bine zis suntem narcisiste. In sensul ca ne place ce simtim pentru cineva, deci e un sentiment ce vine din fiinta noastra, si ne aruncam in aventuri, iar dupa o perioada de, 3 luni in cazul meu, incepi sa vezi mai clar persoana de langa tine. Esti la varsta cand descoperi lucruri despre tine, si e frumoasa perioada. Dar gandeste ca ai o viata in fata ta, vei intalni multe femei frumoase, la acelasi nivel ca tine si in momentul respectiv te vei simti cu totul implinita! Si inca ceva, mama ta stie? las la atitudinea ta daca vrei sai spui, dar gandeste ca ele sunt prietene, si lucrurile se pot complica. Deci, incearca sa-ti tii capul pe umeri, stiu ca e greu si poate nu vrei sa auzi asa ceva dar incearca! succes si sa stii ca nu esti singura care trece prin mreaja atractiilor puternice!

2 Rebel girl. la 9:53 am

Nu cred ca diferenta de varsta este o problema intruncat dragostea nu tine cont de varsta si nici de sex. Ar trebui sa ii spui clar ce simti,sa vezi daca simte la fel…sa vedeti cum decurge relatia,si daca merge…sa ii spui mamei tale. Sunt sigura ca ar intelege,pentru ca nu mai esti un copil,ai control total asupra vietii tale. succes!

3 Hany la 7:33 pm

Fiecare iubire/relatie este unica, daca sentimentele tale sunt puternice nu conteaza diferenta de varsta. In timp vei descoperi daca poti avea un viitor cu aceasta persoana, dar aceasta regula este pentru orice relatie. Succes