Sunt fata si doresc o relatie cu o alta fata dar ea nu ma iubeste

2 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>O iubesc dar nu stiu daca ea e lesbi

Varsta: Sub 19 ani Moment marcant: Atrasa de o femeie

Ma numesc Anca si traiesc intr-un mic orasel din Romania. In prezent sunt implicata intr-o relatie de 3 ani cu un barbat dar pot spune ca nu ma mai simt impacata cu mine insami de la un timp incoace. Dar sa o luam cu inceputul.

M-am simtit atrasa de fete prima data la 12 ani intr-o tabara insa atunci am zis ca nu e de luat in seama. Pe parcurs, insa, atractia fata de femei a devenit tot mai profunda si serioasa astfel incat in ziua de azi sunt indragostita nebuneste de o fata minunata. Problema e ca ea nu prea ma vrea. Sufar enorm pentru ea, numai sa vorbim pe mess sau la telefon si ma iau fiorii. As lasa totul pentru ea daca as sti ca ma vrea si putem avea o relatie!

Zi de zi sufar in tacere pentru ca nimeni nu stie ce e in sufletul meu! Cea mai grea e dragostea neimpartasita. Zi de zi imi zic sa nu ma mai gandesc la ea, sa o uit dar nu ma pot lupta cu sentimentele! Poate va iesi soarele si pe strada mea odata…

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 2 comentarii }

1 iuby la 2:00 pm

de ce nu incerci sa vorbesti cu ea? poate ca o sa te surprinda….incerca ce ai de pierdut? bafta

2 Zoey la 4:45 pm

Nu stiu ce sfat sa iti dau pentru ca sunt exact in aceeasi situatie. Dupa ce ne-am sarutat i-am spus ca pentru mine sarutul ala inseamna mult mai mult. Ea mi-a spus ca e hetero dar ca tine la mine. Au trecut de atunci 4 luni. Maine vreau sa vorbesc din nou cu ea, sa o mai sarut macar o singura data. Iti sugerez sa faci si tu asta. Si eu sunt cu un baiat de doi ani si nu stiu ce sa fac. Tu ce ai hotarat in privinta prietenului tau?