Sunt bisexuala iar sotul meu ma intelege desi m-am ascuns mult timp

4 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Bisexuala, curioasa, sau orientare sexuala libera?

Varsta: 26-34 ani Moment marcant: Atrasa de o femeie

La mine povestea cu intrebarile daca sunt sau nu gay sau doar bisexuala a inceput pe la 14-15 ani cand imi placeau atat fetele cat si baietii. Mi-aduc aminte ca nu stiam cum sa ma impart! Ma atrageau deopotriva iar uneori eram inconjurata mai mult de fete insa alteori de baieti.

La un moment dat, insa, m-am implicat intr-o relatie hetero si credeam ca mi-a trecut! Dar a venit o minunata seara de discoteca cand mi-am dat seama ca eram mai mult decat atrasa de cea mai buna prietena a mea si ca voiam mai mult.

Nu s-a intamplat nimic in acea seara, ci in urmatoarea! A fost ceva de vis, ireal, si nu regret nicio clipa! Atunci am constientizat ca da, sunt bisexuala!

Am continuat relatia cu ea desi cam la vreo luna de la acea seara am inceput o relatie si cu un tip care ulterior mi-a devenit sot. Au urmat cativa ani in care am lasat-o in pace dar in 2009 am fost intr-un club interesant pentru persoane gay, bi si trans si mi-am dat seama ca oricat am incercat sa ascund si sa imi ascund orientarea sexuala continuam sa fiu si voi fi bisexuala.

Atunci am hotarat sa ii spun si sotului meu si sa reiau povestea cu prietena mea. Acum ma impart intre ea si sotul meu si e minunat! Suntem toti ok!

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 4 comentarii }

1 andryrandy la 2:08 pm

wow.nu as putea sa ma impart…
dar daca ar trebui sa imparti si pe unul din cei doi cu altcineva?? ai putea?doar o parere ,no offense!

2 Dy la 8:04 pm

Mda…parerea mea insa e ca bisexualitatea inseamna nesiguranta:D..doar parerea mea:):P

Eu nu as putea sa ma impart exact:)… Am crezut si eu ca sunt bi cand eram mai mica…dar cu timpul sperand sa aflu ceea ce`mi place cu adevarat , am aflat ca imi plac femeile:)..

Bisexualitate..:-?…Mda …cum spuneti voi:P

3 diana la 12:36 pm

Nu as putea…. Scuze dar ca Dy , bisexualitatea nu-i de mine. Am incercat si nu a fost prea frumos. Depinde acum daca iti place doar sexul, e alta treaba dar o fi si dragoste?! Ramane de vazut , dar cu toate astea ma bucur ca esti fericita, si daca acest triunghi e si amoros sa va fie de bine! Mi se pare interesant dar totusi nebunesc!

4 Cathy la 5:54 pm

Prietena ta si sotul tau stiu unul de altul? Si accepta sa fii cu amandoi? Cam aiurea, cred eu. Nu cumva ei au o idila? Vreau sa spun, cine chiar ar imparti? Prea ciudat.. Nu e logic.. Ceva nu e adevarat sau spus la mijloc.. No offence.