Sunt bisexuala dar asta nu ma face cu nimic diferita de tine

4 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Bisexuala, curioasa, sau orientare sexuala libera?

Varsta: Necunoscuta Moment marcant: Atrasa de o femeie

Nimic nu se intampla in lumea aceasta asa cum vrem noi, nimic nu are culorile pe care vrem noi sa le aiba. Totul e oscilant, totul e diferit, divers. Uneori zambesti, alteori plangi, uneori te simti cea mai fericita persoana de pe planeta, alteori cea mai singura, dar intr-un final incetezi sa mai existi. Pana atunci alergi sa te cunosti.

Am plecat in calatoria sexualitatii, navigand incet si calm, pana cand am ajuns in Triunghiul Bermudelor si lucrurile s-au complicat in mintea mea: eu, o ea, un el! Atunci m-am intrebat prima data… oare sunt bisexuala? Daca ma simt atrasa deopotriva si de femei si de barbati inseamna ca trebuie sa imi definesc diferit orientarea sexuala? Oare am nevoie de o eticheta ca sa ma simt ca apartinand unei categorii? Sau poate ce simt imi e de ajuns (?), cel putin acum.

Era o zi frumoasa de vara cand am pasit intr-o incapare cu geamuri mari si o priveliste minunata, insa, mai interesant decat aspectele exterioare au fost instinctele mele care s-au activat in prezenta a doua persoane din sala: un El si o Ea. Bineinteles, pana atunci nici nu ma gandisem la posibilitatea de a fi bisexuala asa ca tumultul a inceput, iar mintea mea era absolut inundata de avalansa ideilor care deveneau din ce in ce mai complexe si mai complicate.

Toata povestea a durat o saptamana de prezenta langa cei doi si totul a ramas la nivel de instinct si de retorica, neconcretizandu-se nimic cu niciuna dintre persoane, dar azi pot spune tare ca Da, sunt bisexuala si nu doar scindandu-ma din interior.

Inca ma protejez spunandu-le doar prietenilor, care stiu ca nu ma judeca. Familia? – stiu si ei ca am prieteni gay, ca sunt o persoana spontana, creativa, libera, dar nu cred ca isi pun problema orientarii mele sexuale. Momentan, ma multumesc cu atat, fiindca autoacceptarea si increderea in ceea ce sunt si am imi dau confirmarea si echilibrul pe care le-as cauta la ei.

Pentru mine iubirea ar trebui sa fie iubire, indiferent de unghiul din care o privesti, indiferent cu cine o imparti: femei sau barbati. Iubim din interior spre exterior neconditionat, fara limitari de viteza si de gen.

Azi, sexualitatea mea e liber consimtita si asumata, fapt care o scoate de sub incidenta oricarei dileme. Sunt bisexuala si asta nu ma face cu nimic diferita, decat sub aspectul de a fi un alt om decat tine. Sunt vanzatoarea de la care cumperi paine, sunt vecina de la bloc, colega de la job, verisoara ta, calatorul de pe scaunul alaturat si toate sunt un EU gata sa fie cunoscut asa cum este el.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 4 comentarii }

1 Kristen la 11:31 pm

Ce-mi place cum te exprimi! Imi place convingerea ta! Eu nu reusesc sa fiu asa, am momente cand sunt convinsa de ceea ce simt, dar si momente cand habar n-am cine sunt…

2 Cathy la 6:15 pm

Aceeasi situatie ca si Kristen. :<

3 Arsena la 11:03 pm

Si eu sunt un fel de bisexuala, desi eu sunt mai cofuza in ultima perioada, dar cum nu pot da un raspuns obiectiv la povestea ta, iti spun ce am aflat si eu recent tot de aici de pe site: pe langa bisexuali, mai exista si pansexuali (eu am cautat pe Google ce inseamna, altfel habar nu aveam) si daca te interesezi despre acest subiect ai sa vezi ca este posibil sa te regasesti si acolo. Diferenta dintre bisexualitate si pansexualitate nu este mare, insa ultima pare mai mult o problema de concept.
In fine, poate te ajuta aceasta informatie- ca mie, am simtit ca mi-a fost foarte folositoare si clarificatoare.
Astept alte vesti :)
Numai bine.

4 Arsena la 9:26 am

Si da, se vede ca nu este prima oara cand scrii! ;)
Bafta