Simt acel fior lesbian pentru fetele cu ceva special, ce orientare am?

5 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Cum imi dau seama daca sunt lesbiana sau bisexuala?

Varsta: Sub 19 ani Moment marcant: Atrasa de o femeie

Ma numesc Felicia, am 18 ani si cred ca sunt lesbi sau bisexuala. Chiar nu stiu ce sunt, pentru ca ma simt atrasa mai mult de fete decat de baieti. Cunosc o fata de aproximativ o luna si ce ma atrage foarte mult la ea e ca, atunci cand vorbeste, imi ofera intamplator cateva atingeri pe gat sau pe cap.

Ea sigur e hetero. Vorbim in fiecare seara pe net si ne vedem la facultate cam in fiecare zi. La un moment dat, mi-am dat seama ca ii duc dorul foarte mult, dar cand ne vedem fata in fata, parca ma rusinez sa vorbesc cu ea, iar asta se intampla fiindca o plac. I-am spus asa, oarecum glumind, ca o plac, dar ea a luat totul chiar ca pe o gluma “serioasa”.

Uneori ma supar cand imi spune ca a iesit cu vreun baiat, ma simt de parca as fi geloasa. Am mai fost atrasa de cateva fete pana acum, dar mi-a trecut. In acelasi timp, parca imi e mai greu sa gasesc baiatul care sa ma atraga, chiar daca am iesit cu un tip timp de un an.

Cu fetele simt ca imi este mai usor. Daca am vazut o fata si imi place cum e imbracata, cum e aranjata si daca mi se pare ca are ceva special, deodata simt iar acel fior de lesbi si incep sa ma gandesc permanent la fata respectiva.

Va rog sa-mi dati cateva sugestii cu ce as putea sa fac. De asemenea, as vrea sa aflu ce sunt: lesby, bi (hetero cred ca e exclus, zic eu), pentru ca de una singura deja nu mai pricep ce orientare sexuala am. Multumesc mult.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 5 comentarii }

1 ioana la 1:19 pm

Buna Felicia,
Suna cum ca ai fi macar bi. Dar pentru ca sa fii sigura si linistita ar trebui sa incerci sa ai o relatie cu o fata sa vezi daca-ti place. E usor sa te simti atrasa de cineva. Mai greu e sa poti continua (saruturi, atingeri si chiar mai mult). Desi e si mai greu sa gasesti persoana de “test”.

2 Belle la 5:35 pm

wow…e dragutz sa vad ca nu sunt singura duda mergatoare si vorbitoare pe aici..Eu cred ca esti bisexuala..Dar abia dupa ce o sa iesi cu o femeie sau cel putzin dupa un sarut o sa iti dai seama daca intradevar iti plac femeile asa de mult pe cat crezi!:*incearca sa cunosti pe cineva cu care sa experimentezi!

3 anka la 2:44 pm

buna sunt anka si am 18ani si inca nu mi-am dat seama daca sunt lesby….sunt atrasa numai de fete…baietii nu ma atrag cu nimic…si nu am incredere in ei de loc…pentru mine parca nici nu ar exista

4 alexandra la 1:07 pm

ma regasesc in ce scrie anka, am avut de curand o relatie cu o fata pe care o iubeam enorm numai ca.. caracterul meu a stricat tot:|

5 deaa la 7:43 pm

wow nu stiu ce sa va zic eu am prietena deja de 3 ani dar simt de parca numai cu ea as putea fii adica nu as putea sa ma sarut cu o alta fata ma simt atrasa si de baiati dar pe ea nu as lasa`o