Probleme de fete lesbi, iubita mea oscileaza intre iubire si gelozie

3 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Probleme in relatia mea lesbiana

Varsta: Sub 19 ani Moment marcant: Necunoscut

Of, cu ce sa incep? Ea este mai mare decat mine cu un an, eu am 16. O cunosc de un an si cateva luni si de atunci sufar in tacere, pentru ca in acest timp am ajuns sa tin la ea prea mult, mult prea mult. La inceput nu mi-a placut, dar acum pot spune ca sunt de-a dreptul dependenta de prezenta ei.

Nu este prima fata de care mi-a placut, dar pentru ea am plans nopti la rand fara sa ma vada cineva. In vara aceasta, imi petreceam toate noptile in compania ei. Am atatea amintiri pe care n-o sa le uit usor sau n-o sa le uit deloc, atat foarte placute cat si mai putin placute.

Am stat intr-o noapte lipite cateva ore la rand, eram una si aceeasi persoana, asa imi zicea. Ne-am si certat, iar eu am facut orice sa ne impacam, chiar daca nu a fost numai vina mea. In fine, am trecut peste. Mi-amintesc ca la un moment dat mi-a zis ca nu o sa vina intr-un anumit loc, dar in inima mea stiam ca o sa apara. Am vazut-o venind si nu-mi imi mai puteam ascunde fericirea. M-a imbratisat, m-a pupat, cred ca in momentul acela imi luasem zborul de fericire.

Problema mea este ca pur si simplu nu o inteleg, nu stiu ce este in mintea ei. Azi este cea mai dulce persoana din lume fata de mine, maine imi lasa un gust amar. Bate mereu apropouri despre iubire, gelozie, ma atinge, dar…

Nu stiu cat o sa pot sa mai tin asa in mine. Pe de o parte as zice ca renunt, pe de alta parte as face inca de 10 ori ce-am facut numai sa o vad iar in fata ochilor, dar ea este la o distanta de vreo 80 de kilometri.

Ce sa fac?

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 3 comentarii }

1 Blondybabe la 5:41 am

Nu prea am inteles exact, voi ..sunteti impreuna. Nu?

2 tina la 4:19 pm

nici eu nu prea am inteles sunteti inpreuna daca as intelege asta poate as putea sa te ajut cu un sfat intre timp distanta in km sa nu te sperie niciodata asta nu te poate indeparta de ea ;)

3 anka la 9:26 am

eu am inteles putin..dragele mele tina si blondybabe,ele nu sunt impreuna…autoarea povestirii sufera dupa ea dar nu intelege de ce se comporta fata la prima zi e cea mai dulce si a doua zi se comporta rece.si nu stie autoarea ce sa faca cu fata…am inteles nu-i asa?si are nevoie de un sfat.despre sfatul incearca sa fii rationala si sa iti asculti inima ce doresti dar sa afli de ce se comporta asa cu tine fata.ca oricum nu cred ca e vina ta sa se comporta ea asa cu tine ci e vina ei.si treb sa sapi mai adanc in pamant adica sa afli adevaru sau motivu ei de a se comporta asa cu tine.si apoi sa hotarasti ce vrei sa faci cu ea.mult succes.sa imi povestesti ce ai facut dupa aia.