Primul meu sarut lesbian a fost in copilarie iar acum ma atrag fetele

4 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Cum imi dau seama daca sunt lesbiana sau bisexuala?

Varsta: Sub 19 ani Moment marcant: Adolescenta

Imi scriu povestea aici pentru ca sunt foarte confuza. De cateva luni incoace ma simt atrasa oarecum, mai mult sau mai putin de fete. Relatii cu baieti am avut doar cateva dintre care doar una stabila, iar fata de baieti nu simt o foarte mare atractie.

Primul meu sarut a fost cu o fata cand eram mici. Ne jucam de-a mama si de-a tata si nu stiam ce facem, dar chiar nu stiu daca asta ar putea insemna ceva).

De multe ori prietenele mele vad pe strada cate un tip “uite-l ce bun e” dar mie nu-mi starneste nici un interes. Ma simt atrasa doar de tipul cu care mi-am inceput viata sexuala si doar atat, dar acum nu mai suntem impreuna.

Imi doresc foarte mult o relatie cu o fata, poate doar din curiozitate sau nu, sau poate ca este doar o idee in capul meu. Si din cauza asta sunt foarte dezorientata si nu stiu ce sa fac.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 4 comentarii }

1 ro' la 11:55 am

buna! daca e curiozitate sau nu o vei descoperi cu prima ocazie. eu cred ca se merita sa incercam mereu indiferent de rezultat..traieste tot ce ti se intampla cu multa serenitate, te va ajuta foarte mult… nu e nimic rau in a te descoperi, a da viata gandurilor si sentimentelor tale, succes

2 Ally la 12:56 pm

Bună.

Ti-am citit povestea si cred că ar trebui sa incerci o relatie cu o fata :D .. atunci iti vei da seama ce incilatii ai .. dar , in opinia mea , din cele scrie mai sus de tine ai o mică abatare catre fete .

La mine totul a inceput in copilarie .. eu de mica eram atrasa de masinute si alte chestii baietoase :) ) .. nesuportand pupusile .. afara , ma jucam numai cu baietii. Crescand .. baietii incep sa intoarca capul dupa fete .. printre care si eu. . . . ma rog .. Intr-o vara o fata s-a mutat noua la bloc :D .. ma imprietenisem cu ea totul era ok , pana intr-o zi cand ne jucam la ea acasa adevar sau provocare .
Mi-a pus provocarea sa o sarut… am sarutat-o si de aici a pornit o frumoasa relatie :D ..(ma rog .. a fost .. timp de 1 an).. Asa mi-am gasit eu inclinatia :D

3 Me la 6:50 pm

exact asa sunt si eu.cum spune si Ro incearca ,pentru ca numai asa vei vedea cu adevarat ce esti.eu iti urez bafta.

4 corina la 7:46 pm

Si eu te sfatuiesc sa incerci..dar stiu ca e greu sa gasesti pe cineva ..
E mult mai greu decat sa iti gasesti o relatie cu un baiat.. dar merita sa speri si sa iei in considerare ocaziile care se ivesc..