Prietena mea se gandeste la alte femei atunci cand facem dragoste

2 comentarii

Din categoria: Ea e lesbiana>O fi prietena mea lesbi?

Salut, am mare nevoie de ajutor din partea voastra intr-o chestiune legata de prietena mea. Suntem impreuna de sapte luni si totul a mers foarte bine pana acum doua saptamani. Faceam sex, cand deodata ea a strigat numele lui Cheryl Cole, o cantareata din Anglia care arata foarte bine. Asta, repet, in timp ce faceam sex.

Nu a strigat numele vreunui baiat, dar asta nici nu mai conteaza, pentru ca imi dau seama ca habar nu am avut pana acum la ce se gandeste ea cand facem sex. Ar trebui sa se gandeasca la mine, nu? Nu la altcineva. Am fost socat de chestia asta, pentru ca o iubesc foarte mult. Am intrebat-o daca e lesbiana si mi-a zis ca nu, dar apoi a recunoscut ca atunci cand facem sex, se gandeste la femei, nu la barbati, nici macar la mine….

Nu mai inteleg nimic, ma gandesc doar la ea si am senzatia ca mi se invarte capul. Voi ce credeti, e hetero, lesbiana, bisexuala ori doar curioasa? M-a asigurat ca nu a iesit niciodata cu vreo fata si ca nici nu a sarutat vreuna, dar eu as vrea sa ma asigur daca e normal ca fetele sa se gandeasca la alte fete atunci cand se culca cu un barbat.

As vrea sa le intreb atat pe lesbiene, cat si pe fetele heterosexuale, daca se gandesc la persoane de acelasi sex atunci cand fac dragoste, pentru ca nu inteleg cat de normal e asta.

De exemplu, daca eu m-as gandi la alti barbati atunci cand fac sex cu prietena mea, asta inseamna automat ca as fi gay, chiar daca sunt straight? (Nu ca mi s-ar fi intamplat asta pana acum, dar intreb ca sa aflu parerea voastra, pentru ca prietena mea asa a facut).

Va multumesc mult pentru orice parere sau sfat pe care mi-l veti da, pentru ca toata treaba asta ma preocupa si ma deprima foarte mult.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 2 comentarii }

1 Jaded la 5:00 pm

Faptul ca prietena ta se gandeste la femei cand face sex asta nu o face lesbiana.Multe femei au genul asta de fantezie si sunt complet hetero. Nu cred ca astea sunt motive de ingrijorare neaparat, faptul ca a strigat-o pe cheryl cole cand voi faceati sex..desi trebuie sa recunosc, constituie o imagine destul de amuzanta:) . Femeile sunt niste fiinte complicate, iar intrebarea ta e cam simplista daca e normal ca o femeie sa se gandeasca la alte femei atunci cand e cu un barbat.Nu, probabil ca nu e normal, asa cum nu e normal sa se intrebe si daca o fi inchis aragazul. Aici e deja nu e o problema de orientare sexuala, ci doar de partener. Ideea este ca trebuie sa-ti dai seama de ce se intampla in relatia voastra in ansamblu, daca iti ofera atentie,si asa mai departe. Orientarea sexuala inseamna mult mai mult decat sex. Incearca sa comunici cu ea si sa iti dai seama daca e doar un caz izolat sau atractia pentru fete e ceva natural pentru ea. A fi atras de o pesoana de acelasi sex si a fi dispus sa ai o relatie cu una, sunt doua lucruri total diferite. Nu conteaza daca a iesit sau nu cu vreo fata,pentru ca asta nu dovedeste nimic. Sunt multe aspecte de luat in calcul, si e aiurea sa presupui in necunostinta de cauza. Incearca sa afli de la ea, mai bine, si nu pune problema despre cat de gelos esti tu pe cheryl cole,si nu incerca sa o acuzi de nimic, pentru ca daca intr-adevar e lesbiana nu se face nimeni responsabil pentru asta.

2 mariana la 10:32 am

Buna,
Dupa parerea mea nu ai de ce sa-ti faci griji. Sunt femei care sunt atrase de anumite personalitati cunoscute, dar asta nu inseamna mai mult de atat. In orice caz ar trebui sa ai (cred eu) o conversatie (o discutie) pe acest incident cu ea. Nu sunt psiholog, dar intr-o relatie daca nu exista sau exista foarte putina comunicare intre parteneri poate duce la anumite fantasme. Incearca sa faci dragoste cu ea si nu sex pentru ca sunt doua lucruri diferite si pentru tine n-ar fi greu pentru ca o iubesti. Dragostea inseamna implicarea ei la act ca si implicarea ta. Poate ca ea doreste ceva ceea ce tu nu-i dai sau nu-i faci. Sunt femeie si pot sa-ti spun ca femeile sunt mai complicate ca barbatii mai ales cand vine vorba de “a face dragoste”.