Nu urasc barbatii, dar a fost de ajuns sa ma sarute o femeie ca sa prind aripi

3 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Viata unor lesbiene

Varsta: Necunoscuta Moment marcant: Adolescenta

Cum a inceput? In gimnaziu, insa nu am luat in seama faptul ca aveam o colega care din cand in cand ma mai facea sa simt altceva decat trebuia. Nu era un semnal de alarma pentru mine pentru ca stiam ca are prieten, iar constiinta mea isi spunea cuvantul… asa ca m-am decis sa fiu si eu cu un tip, doar nu eram altfel nu?! Sau cel putin asa voiam sa cred.

Am avut o relatie cu un tip timp de 8 luni, nu stiu cum, nu ma intrebati, pentru ca de cele mai multe ori faceam economie la pupat — iar pe timpul ala nu era criza. Lasand gluma la o parte insa, daca as fi stat singura cu el intr-o camera nu stiu ce i-as fi facut, dar stiu ce nu i-as fi facut. Da, stiu! Baietii trebuie sa faca. Si?

Nu urasc barbatii, nu am nimic cu ei, chiar am prieteni foarte buni, insa nu stiu daca unui barbat i-as putea saruta incheietura mainii, daca m-as putea uita in ochii lui si sa ii spun cat il iubesc.

Treptat, totul a luat amploare, a inceput sa prinda contur personalitatea mea, cautari, dezamagiri, greseli, gust amar, ocazii au fost si sunt, cred ca tentatia umbla goala, insa nu caut senzatii tari si nici experiente noi.

Mi-a fost destul sa ma sarute o tipa si am prins aripi, nu m-am facut balta. Deci, ce caut? Ce vreau? Sa stam, sa povestim la un pahar de vorba, sa ne intalnim privirile, sa imi mangai inima de fiecare data cand te aud… Cuvinte neputincioase?! Poate. Niciodata nu am putut cuprinde in cuvinte ceva de necuprins.

Nu sunt idealul si nici nu imi doresc. Am avut doua relatii serioase si mi-au trecut multe priviri prin suflet, au ramas acolo, ca o invatare, ca o cunoastere a propriului eu.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 3 comentarii }

1 Julia la 10:07 am

Care e culoarea sufletului tau? Are culoare? Are gust? Hai sa povestim…

2 red la 9:42 pm

Frumos. Ai pus in cuvinte potrivite ce simtim toate, probabil.

3 Michelle la 11:15 pm

Sunt o femeie de 20 ani cu un copil si un sot iresponsabil, de care m-am si despartit saptamana trecuta…Si la fel..Nu iubesc barbatii, de fapt ii urasc….