Am cunoscut-o, am cautat-o, si m-am indragostit de ea

4 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Viata unor lesbiene

Varsta: Necunoscuta Moment marcant: Prima relatie cu o femeie

Nu te-ai gandit niciodata ca esti gay? Ei bine nici eu… chiar niciodata. Dar am stiut ca ceva nu este in regula cu mine, ca sunt — asa cum ne place noua sa zicem — altfel decat toate celelalte fete. Un altfel care ma facea… altfel.

O relatie cu un barbat mergea ok atat timp cat eram prieteni, iar ok-ul se termina cand ajungeam iubiti. Poate ca de vina era indisponibilitatea mea de a iubi. Si cautam… mereu.

Am cunoscut-o pe internet, am cautat-o pe trei continente… si m-am indragostit de ea. Asa a fost sa fie. A fost dragoste la prima vedere — cum ne place noua romanilor sa vedem in filme, cum imi place mie sa ma gandesc la ea. A fost… o femeie de care m-am indragostit.

Am fost doar una dintre cele care o iubeau. Avea o partenera si copii, si nu am stiut. E vina mea. Cand iubesti cu adevarat e doar vina ta… ca ai iubit. S-a sfarsit, voi uita.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 4 comentarii }

1 tatiana la 8:10 am

Buna, orice poveste de dragoste eu o consider frumoasa…Tu te-ai indragostit, o iubeai, dar ea te iubea?

2 ro la 7:20 pm

Buna! Asta e, cand ne indragostim nu mai conteaza de cine si cum. Continuam asa pana cand suntem obligati sa ne oprim (ca de nu, o luam razna) in cel mai fericit caz, corespund bataile inimilor, merg pe aceeasi unda si totul prinde contur, inclusiv viitorul nostru. Dar eu cred ca odata si odata, fiecare din noi intalneste acea persoana potrivita, nu perfecta…ca e mai devreme sau mai tarziu…bafta!

3 cris la 8:53 pm

E greu sa uiti o astfel de legatura, lasa o amprenta puternica in suflet. Ma doare sufletul sa aud ca mai exista persoane ca mine, cu sufletul frant.

4 claudia_ana92 la 8:13 pm

cata tristete in doar cateva cuvinte…
imi pare rau pentru tine.si nu te invinovati pentru ca ai iubit-o sau inca o mai iubesti…
vina (in totalitate) cred ca a fost a ei din ce am citit eu…
“ai fost doar una dintre cele care o iubeau” hm , cred ca era datoria ei sa-ti spuna in ce lume traieste si de ce oameni este inconjurata!in fine , iti doresc mult noroc mai departe!
Sa fii … iubita!