Ma sarutam cu fetele cand eram mica, dar imi era rusine sa recunosc

5 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Povesti de dragoste intre doua femei

Varsta: Sub 19 ani Moment marcant: Prima relatie cu o femeie

Aveam 16 ani cand am cunoscut-o. Nu mai fusesem cu nicio femeie inainte, desi de mica m-au atras fetele. Ma sarutam cu ele dar imi era rusine sa recunosc. Asta pana in vara asta cand ma intorceam de la mare si am zis sa incerc si eu sa merg intr-un club de fete, eu fiind indragostita de o tipa.

Vroiam mai mult sa merg in club pentru ca stiam ca vine tipa de care imi placea. Ajung in club si o astept. Trecusera vreo 3 ore de cand tot asteptam sa vina, cand deodata se aseaza cineva in fata mea si se uita la mine insistent… era EA. Si asa a inceput totul.

Cred ca a fost dragoste la prima vedere, si asa au inceput complicatiile (eu fiind minora, iar ea fiind mult mai mare ca mine). A doua zi am cautat-o, i-am scris un mesaj sa o intreb ce face si daca ne vedem. M-a ignorat iar eu deja incercam sa imi iau gandul de la ea. Dar intrand pe messenger, am vazut id-ul ei in lista mea si am ramas uimita ca am inceput sa vorbim.

Am continuat sa tinem legatura la telefon si pe messenger cu toate ca ea tot imi spunea ca intre noi nu va fi nimic deoarece este diferenta prea mare intre noi. Dar atunci de ce ma cauta, de ce mai vorbea cu mine daca imi spunea ca intre noi nu va fi nimic?

Mergand in club din nou cu alta ocazie, ma intalnesc din nou cu EA care vine si ma saruta. Nu mi-a venit sa cred, eu deja imi luasem gandul de la ea. Si de atunci suntem impreuna, adica de 3 luni.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 5 comentarii }

1 Redd la 12:08 pm

Asa de usor este sa iti iei gandul de la cineva, desi iubesti?

2 Arianna la 2:23 pm

Avea doar 16 ani. Abia se nastea :)

3 a la 3:56 pm

Pacat ca acum m-a lasat… Problema e ca nu stiu sa traiesc fara ea :(

4 Alexandra (admin) la 4:04 pm

Oricine a iubit cu adevarat a trecut prin ce treci tu. Dar supravietuiesti, treci mai departe si la un moment dat te indragostesti din nou. Dar bine ca te-ai descoperit prin experienta asta. Multa bafta si curaj!

5 a la 5:26 pm

Multumesc Alexandra! Sper sa reusesc sa trec peste cat mai repede:)