Ma bucur ca mi-am realizat, negat si apoi acceptat orientarea sexuala

4 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Viata unor lesbiene

Varsta: 26-34 ani Moment marcant: Adolescenta

Am dat tarziu de acest site, cam cu 11 ani intarziere. Dar e bine si acum ca am gasit adunate la un loc povestile altor femei in care m-am regasit de atatea ori (le-am citit pe toate de aici).

La varsta de 16 ani am realizat ca ma atrag femeile, si anume o anumita fata. Ma indragostisem de ea. Am fost socata sa descopar asa ceva despre mine si am suferit mult si m-am negat cam 4 ani de zile. In negarea mea intrau si societatea, familia si religia. Dar pana la urma am inceput sa ma accept asa cum eram si m-am multumit cu asta.

Pe prima fata din viata mea, cu care mi-am descoperit sexualitatea, am iubit-o 8 ani fara reciprocitate. Am avut totusi curajul sa-i spun ca o iubesc iar ea m-a acceptat dar nu inainte de a se indeparta de mine vreme de vreo jumatate de an. Era prietena mea cea mai buna. Am uitat-o.

Am intalnit apoi o alta femeie, cu 14 ani mai mare ca mine, casatorita. Am fost impreuna vreo cateva luni, ne-am despartit din initiativa ei, pe motiv ca nu vroia sa ma “destrabaleze”.

Am suferit, dar cu timpul am trecut peste. Acum sunt in cautarea unei jumatati. Sunt impacata cu sexualitatea mea, sunt mandra de mine, nu-mi mai pun diferite intrebari chinuitoare si nu mai sufar din cauza asta.

Jumatate dintre prietenii mei stiu ca sunt lesbi, cealalta jumatate consider ca nu trebuie sa stie. Asa cum consider ca nici societatea nu trebuie sa stie. Inca nu am de gand sa spun familiei, inca nu sunt pregatiti pentru asa ceva. Momentan traiesc cu parintii mei la tara, dar in curand voi pleca in alta tara la doctorat si voi fi libera.

Ma bucur ca am trecut prin faza de realizare, negare si acceptare a sexualitatii mele. Si am facut-o singura, fara ajutorul psihologului sau a prietenilor, va spun sincer. Si in acele perioade m-ar fi ajutat enorm un site ca acesta.

Totusi, ma bucur ca am dat de el acum si ca am putut citi despre atatea experiente in care, repet, m-am regasit. Stiu ca e greu sa fii lesbiana intr-o lume care de la nastere iti baga in cap anumite stereotipii si care te forteaza sa traiesti dupa un model anume dictat.

DAR, dragele mele, daca cautati puterea in voi insiva si va puteti elibera de stigmatul celor impuse de societate in viata voastra, in creierul vostru, veti putea trece peste toate si va veti putea bucura de identitatea voastra adevarata! Incercati si nu veti regreta! Voi fi alaturi de voi, aici, cu un sfat, cu orice veti cere. Va imbratisez pe toate si numai bine!

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 4 comentarii }

1 Olga la 2:52 pm

Buna, multumesc p/u cuvintele tale frumoase :) Te pup si eu, ai grija de tine si sa fii fericita ;)

2 Cathy la 6:50 pm

Impresionant. :) Dragut sa aflu ca inca o femeie s-a acceptat asa cum este cu adevarat si ca nu se teme de adevar. :3 Succes in gasirea jumatatii! Vine timpul pentru fiecare, deci tine capul sus! ^^

3 Butterfly la 9:32 pm

Intr-adevar o femeie puternica ! Sper ca, acolo unde vei merge, sa intalnesti pe cineva care sa te merite si sa stie sa te pretuiasca.
Sa nu-ti pierzi niciodata optimismul si sa ne anunti cand o vei gasi pe EA!

4 anka la 2:13 pm

F.frumos si multumesc ptr asta si eu sper sa gasesti aleasa ta unde vei fi tu si ma bucur ca esti o femeie puternica care nu se da batuta si mergi drept inainte cu capu sus.mult succes la doctorat si la iubire.