La inceput a refuzat sa fie cu o femeie dar acum suntem fericite impreuna

9 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Povesti de dragoste intre doua femei

Varsta: Necunoscuta Moment marcant: Prima relatie cu o femeie

Ma numesc Paula, am 19 ani si am descoperit acum cativa ani ca am o alta orientare sexuala. Nu am luat in seama acest lucru, dar acum 9 luni am cunoscut o fata.

Ce-i drept, nu ne-am placut la inceput, dar dupa o luna ne-am imprietenit si la scurt timp am devenit nedespartite. Am observat insa ca aveam si alte sentimente pentru ea, nu doar de prietenie. Era ceva mai mult, mai ales ca dormeam impreuna, iar la inceput eram complet derutata in ceea ce privea sentimentele mele.

Am incercat sa ii arat ca am altfel de sentimente fata de ea prin diferite gesturi, dar nu am indraznit sa ii spun acest lucru de teama sa nu ma respinga. Asta a durat pana intr-o seara, cand mi-am facut curaj sa ii spun. Reactia ei nu a fost prea buna: dupa ce i-am zis ca ma atrage, a intrat intr-un soc puternic, plangea, iar eu nu stiam ce sa mai fac.

Apoi, am acceptat in sufletul meu ca ea nu e de acord si i-am spus ca a fost doar o gluma, dar muream pe dinauntru cand o vedeam cu altcineva, nu suportam sa vad ca altcineva o atingea sau o saruta.

A urmat o alta seara in care am prins curaj si am sarutat-o. Intr-adevar, a ramas uimita stiind ca eu, cu cateva seri in urma, ii spusesem ca totul a fost o gluma. Am continuat sa o sarut, neputand sa ma abtin, iar ea, spre surprinderea mea, a raspuns saruturilor.

Poate o sa va mirati, dar apoi a acceptat sa fie iubita mea. Si astazi suntem foarte fericite si ne iubim foarte mult, iar asta va doresc si voua.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 9 comentarii }

1 ALexa la 7:24 pm

felicitari pentru curaj!

2 Olga la 8:08 pm

Felicitari, sa fiti impreuna mereu ! ;)

3 mihaela la 4:26 pm

ma bucur pentru voi :) sa fiti fericite impreuna :)

4 Anonim la 5:12 pm

mersi mult pentru vorbele voastre sper ca si voi daca treceti prin aceasta situatie sa faceti la fel ca mine

5 ssimona la 8:58 pm

vreau sa iti spun ca si eu am patit ceva asemanator doar ca eu nu i-am spus nimic in fata ca o iubesc in alt fel, am lasat sa vina totul de la sine,iar acum avem 2 ani de cand suntem impreuna…:D la inceput si ea a fost socata si a plans la fel ca prietenaa ta,acum suntem de nedespartit:D am si eu o poveste pe aici :P
numa bine:*

6 Zaza la 9:21 pm

Ce frumos este de voi… Din pacate “a mea” poveste de acest gen…. a ales sa nu recunoasca ce simte cu adevarat.

7 gabi la 5:10 pm

e greu, sa petreci o vreme sa fie frumos de ambele parti apoi sa nege ce a trait cu tn…trec prin aceiasi problema

8 stefania la 1:33 pm

yeyyyy! happy ending! :D

9 tina la 9:25 pm

tare am deschis si subectul “lesbi” cu cea mai buna prietena a mea mai ales ca majoritatea amicilor credeau ca suntem inpreuna,,,,si am intrebato tu ce crezi sunt sau nu sunt lesbii ia mia zis “tu ce cezi ca daca yo as sti ca tu esti lesbiana as mai fi prietena cu tine in nici un caz stiu ca nu esti si de aia nu ascult lumea ,lumea e invidioasa pe noi ca ne intelegem asa bine ,” si acuma incepe parte ce mai amuzanta daca as putea sai zic asa “sau tu esti si vrei sa afli reactia mea,yo nu as mai fi prietena cu tine daca ai fi asa”si imaginativa ca eu iam spus ca nu sunt ci doar vream sa stiu parerea ei despre mine deci chiar daca cateodat imi da inpresia ca si ea vrea mai mult de la mine decat o simpla prietenie nu ma risc sa o perd in schimb tu ai fost o norocosa sa fiti fericite 10 veti de acum in colo si sa va iubiti pupici