Am descoperit ca prietenul meu e de fapt fata

5 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Povesti de dragoste intre doua femei

Varsta: Sub 19 ani Moment marcant: Prima relatie cu o femeie

Totul a inceput acum aproximativ un an si jumatate, cand niste prieteni foarte vechi de familie s-au reintalnit cu parintii mei, si au hotarat sa mergem intr-o mica excursie impreuna. Ei aveau un baiat de care ma simteam foarte atrasa.

Am tinut legatura si, cum nu eram din acelasi oras, ne intalneam in vacante sau cat de des puteam. Am inceput sa ies cu el, l-am iubit foarte mult si dupa un an si ceva de cand eram cu el, si-a convins parintii sa se mute la noi in oras. Nu a fost foarte greu, se pare ca ei aveau planuri de a se muta aici. Dupa ce s-a inscris la scoala, mi-a aratat ceva care m-a socat… mi-a aratat ca m-a mintit tot timpul si ca el era, de fapt, fata!

Nu realizasem pana atunci pentru ca ne vedeam destul de rar si nu puneam accent pe detalii. Evident, la inceput nu am acceptat-o si am incercat din rasputeri sa o uit. Dar, dupa ce mi-a spus povestea ei, nu am putut sa o las singura asa ca am continuat relatia — si cred ca e cea mai desteapta decizie pe care am luat-o pana acum.

Nu mi-e usor, e o schimbare foarte mare pentru mine si mama a inceput sa ma discrimineze (sau am eu impresia), dar am norocul cu un tata extraordinar care ma sustine si am nevoie de asta pentru ca sunt inca minora.

Sunt lesbiana numai de 6 luni, dar simt de parca niciodata nu am fost altfel. Nu ma simt diferita de cea care am fost sau de alte fete. Ma bucur ca am reusit sa o accept si sa devin ca ea si sper ca asa voi fi pentru totdeauna.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 5 comentarii }

1 Alexandra (admin) la 11:19 am

Povestea ta ilustreaza inca o data ca femeile au minunata capacitate de a iubi persoana, indiferent de gen. Dar ceva nu inteleg, cum de ai crezut ca e baiat la inceput? Parintii ei nu stiu sau cum? Sau parintii tai? Cum si-au prezentat “odrasla”, drept fata sau drept baiat? Si e vorba ca e o fata mai baietoasa sau se simte baiat?

2 Iuliana la 10:45 pm

Parintii ei sunt minunati, o accepta si o sprijina orice decizie ar lua. Au prezentat-o ca baiat pentru ca ea le-a cerut asta. Dupa o vreme le-au spus parintii ei si alor mei ca a fost doar o incercare si le-am spus si eu.
Atunci ne intalneam prima data cu ei. Parintii nostri se mai vedeau dar era prima data cand ne-au luat si pe noi.
Ea e baietoasa. Pe vremea aia se simtea mai mult baiat, dar in timp a realizat ca fata se va simti mereu mult mai bine :) .

3 Ana-Maria la 12:04 pm

Inteligenta decizie :)

4 paku2na la 4:12 pm

woow felicitari iuliana…. si eu sunt o fata foarte baietoasa :P , dar nu m-as schimba pentru nimic in lume. Ma imbrac baieteste si am parul scurt, dar sunt finuta, cu stil. Imi place sa fiu asa si asa raman. Multa fericire alaturi de iubita ta :P ai grija!

5 ionela la 2:56 pm

wow..deci ..m-ai lasat fara cuvinte..
defapt el era o ea?
Ce tare…incredibil…si te felicit…adik cu toate ca tu nu ai mai avusesesi relatii de genu’ asta, nu te-ai gandit doar la tine..nu ai fost egosista si te-ai gandit si la ea..ma bucur ca mai exista persoane ca tine…felicitari si sper sa fiti fericite .
pa 0_^