O iubesc dar ea e nehotarata iar eu nu pot renunta la ea

4 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>O iubesc dar nu stiu daca ea e lesbi

Varsta: Sub 19 ani Moment marcant: Adolescenta

Am cunoscut-o pe messenger. Parea destul de sociabila si comunicativa si puteam discuta aproape despre orice. Ea era din Arad iar eu din Baia Mare asa ca ne era cam greu sa ne intalnim cum am dori noi sa o facem.

Comunicam zi de zi pe messenger si la telefon, ne intalneam cateodata si de 2 ori pe luna. Dupa multe discutii, sentimente aprinse si visuri facute impreuna venise insa timpul sa trecem la acea realitate pe care eu cu siguranta nu mi-o doream, si pe care cred ca nici ea nu si-o dorea.

Mi-a zis ca isi doreste pe cineva care sa fie din orasul ei, ca s-a saturat sa se ascunda de lume si sa tinem relatia in secret. Asa ca a renunat la noi.

Nu credeam ca ma va dezamagi atat de mult cand eu credeam atat de mult in fiecare cuvant al ei, cand imi spunea ca nu va renunta la noi. A zis ca o mai tinem legatura, mi-a spus multe alte lucruri care ma faceau sa nu-mi pierd speranta ca totul va reveni la normal.

Timpul trecea si nu mai stiam nimic despre ea. Am incercat sa o sun dar isi schimbase si numarul de telefon asa ca am renuntat sa o mai caut. A trecut ceva timp pana in clipa cand am primit primul semn dupa atatea luni in care n-am stiut nimic de ea.

Nu pot sa exprim ce fericita m-am simtit in momentul acela. Mi-au trecut prin cap o multime de ganduri ‘cum de s-a gandit la mine desi nu am vorbit de ceva timp?’. Am inceput sa comunicam din nou, ma suna, vorbeam prin mesaje iar eu radiam de fericire.

Insa toate astea s-au sfarsit in clipa cand a inceput sa-mi spuna iar ceea ce a determinat-o sa puna punct relatiei prima data — ca ea nu poate sa continue din cauza distantei, din cauza lumii.

Timpul iar a trecut iar eu nu mai stiam nimic despre ea. Dragostea mea pentru ea parca crestea in fiecare zi mai mult in loc sa scada. Vedeam cum ma distrugeam singura deoarece fiecare zi imi parea un chin. Atunci mi-am pus multe intrebari — ‘merita dragostea mea sau nu?!’.

Am stat mult pe ganduri dar inima imi juca feste, constiinta imi spunea ca nu mai are rost, dar iubirea mea nu putea sa treaca asa usor, inima nu ma lasa sa pun punct acestei iubiri imposibile. Distanta parca ne unea mai mult.

In ziua de azi ea tot asa continua. Ma suna odata la 2 luni si atunci vorbim cu orele iar a 2-a zi imi zice ca ma va suna, lucru pe care nu-l mai face. Deci nu stiu ce sa cred?! Sunt ca un fel de dute-vino.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 4 comentarii }

1 Hany la 4:29 pm

Din pacate distanta poate distruge o poveste de dragoste. Propune-i sa va mutati impreuna, daca refuza neavand motive/argumente pentrt refuzul ei, sfatul meu e sa mergi mai departe.

2 nobody... la 2:22 pm

Refuzuri ar fi destule din cauza ca exista destule motive pentru care nu s-ar muta cu mine… De aceea, deocamdata nu am trecut la pasul acesta, dar oricum propunerea va ramane. Depinde cum decurg lucrurile din partea ei. Multumesc pentru sfat atat tie cat si lui Jaded !

3 Jaded la 5:45 pm

Ti-ai pus intrebarea corect, daca te merita cu adevarat sau nu; am trecut printr-o situatie similara si asta m-a facut sa merg mai departe, faptul ca am realizat ca ma agit prea mult pentru prea putin. Ajungi sa te droghezi cu speranta, si sa nu mai vezi nimic altceva in jurul tau. Nu cred ca asta tine neaparat de distanta dintre voi, si iarasi nu mi se pare ok postura de “adio,dar raman cu tine”, ea a renuntat la “voi” dar te suna si iti da viata peste cap din cand in cand. Nu exista o treapta mai jos a unei relatii de dragoste, sa incerci s-o faci prietenie, mai ales ca ea n-a putut din cauza “distantei si lumii”. E adevarat ca cineva iubeste mai mult intotdeauna, si pare ca situatiile de genul asta te pot duce repede si sigur in stari vecine cu nebunia, cand sari in sus de fiecare data cand auzi telefonul, sperand ca o sa fie ea. E un fel de presupunere mutuala, ea a renuntat la tine, dar stie ca inca mai tii la ea, iar tu speri ca fiecare atentie pe care ti-o ofera e o incercare de a reinnoda ceva-orice ar fi.
Nu te amagi singura, stiu ca e genul de situatie in care simti ca ai pariat totul pe o carte, si universul tau se intoarce dupa cum dicteaza ea.

4 nobody... la 2:13 pm

Ai dreptate…de multe ori i-am cerut sa nu ma mai sune, sa isi vada de viata ei, pentru ca de fiecare data dupa ce terminam de vorbit raman cu dezamagirea a doua zi. Este foarte nehotarata cu toate ca imi zice ca ea ma mai iubeste, dar pentru asta nu ia consecinte sa isi asume responsabilitatea fata de cuvantul te iubesc. Ea s-a schimbat in timpul in care nu am vorbit, a dat de alt anturaj care o face sa devina o persoana indiferenta si rece, dar in adancul sufletului ei se mai “citeste” acea persoana sensibila care era. Chiar nu imi dau seama cat o sa mai dureze jocul aceste pentru ea…