Sunt cu o fata si simt ca ma foloseste pe post de baiat

7 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Probleme in relatia mea lesbiana

Varsta: Sub 19 ani Moment marcant: Necunoscut

Am o relatie cu o fata de cinci luni, timp in care nu s-a intamplat nimic mai mult decat sa ne sarutam si sa ne atingem. Nu stiu ce sa fac, pentru ca am impresia ca ma foloseste pe post de baiat: eu sunt singura care face primul pas spre ea, iar daca ne certam, eu sunt cea care incepe prima sa vorbeasca.

In cinci luni, nu a venit niciodata pe la mine, eu ma duc mereu la ea, iar dupa asta iesim in oras. Ea nici macar nu stie unde locuiesc. Nu stiu ce sa fac si nu pot sa-i zic ce ma deranjeaza, voi ce credeti, e bine asa?

Ma gandesc ca poate s-a obisnuit asa si nu isi da seama ca doar eu fac aceste lucruri. Daca nu o sun, seara ma intreaba ce s-a intimplat de nu am cautat-o toata ziua, dar ea nu se gandeste sa sune. Sunt la serviciu si cateodata nu gasesc niciun pic de timp toata ziua ca sa stau la telefon.

Nu stiu ce sa fac, simt ca ceva se schimba, ca nu e asa cum as vrea si eu. Ce sa fac? Nu vreau sa am rolul baiatului in aceasta relatie.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 7 comentarii }

1 ALexa la 5:14 pm

Buna, cand am citit faza cu “In cinci luni, nu a venit niciodata pe la mine, eu ma duc mereu la ea, iar dupa asta iesim in oras. Ea nici macar nu stie unde locuiesc.”….am zis: uite cineva care isi doreste ca iubita ei sa se duca pe la ea. La mine e alta: chestie nu prea pot sa ma duc la ea ca nu se poate si, zic eu ca ar putea sa faca ceva sa se rezolve situatia (pe scurt ea sta cu inca o tipa in apartament, si ca vai doamne ele asa au stabilit de la inceput sa nu vina niciuna din ele cu cineva acasa, prietena ei fiind hetero) si vad ca nu face absolut nimic penrut asta…in fine trist…dar asta e..:(
Cauta-ti pe cineva care sa si doreasca aceleasi lucruri ca si tine….mai greu dar, zic eu, ca se poate…. numai bine si anunta ne ce s-a mai intampla..:)

2 Hany la 5:39 pm

Buna! Te afli intr-o situatie delicata dupa parerea mea…Ar trebui sa vorbiti deschis si spunei ceea ce gandesti,s-ar putea ca ea sa aiba impresia ca tu doresti sa joci rolul de “baiat”.Poti sa-i propui tu sa mergeti la tine asa pe neasteptate,s-ar putea sa accepte…eu sunt genul mai bine e la mine decat la tine si nu merg la iubta acasa…ar putea si ea sa fie genul meu…nu doreste sa deranjeze… Succes!!!

3 alexa66 la 6:56 pm

iti voi spune care e parerea mea si sper sa nu te supere dar dupa ceea ce povestesti eu cred ca prietenii tale nu-i pasa catusi de putin de tine si probabil ca te tine asa doar ca sa aiba cu cine iesi in oras si asa vorba ta sa aiba cu cine petrece timpul. Ar trebui sa porti o discutie deschisa cu ea si sa lamuriti lucrurile ca sa nu traiesi asa in incertitudine

4 Arianna la 6:57 pm

Cel mai potrivit ar fi sa aveti o discutie in care sa-i explici ca relatia voastra nu este una fata – baiat, ci una fata – fata in care amandoua sunteti pe pozitii de egalitate.

5 Just_me la 7:46 pm

Buna! Cred ca meriti mai mult, in cinci luni probabil ti-ai dat seama, daca “inseamna” ceva pt tine sau pur si simplu te complaci , se complace in aceasta situatie! Daca o iubesti, vorbeste cu ea si incearca sa schimbi acest aspect, daca nu , probabil nu este persoana care sa te merite!

6 Olga la 8:41 pm

Multumesc pentru parerile voastre, ma ajuta mult, eu vad cum fac, desi cred ca ,,relatia” se face mai subtire, va multumesc :)

7 minti murdare facute praf! la 10:22 am

Poi ar fi bine sa ii propui sa vina la tine la un film:)…poate o sa mearga…nu stiu ce sa zic:-s,succes,astept sa scrii sa vedem ce ai rezolvat… eu am o relatie de 9 luni si normal ca vine ea la mine merg eu la ea…:-??,nustiu care e problema iubitei tale:-s…incearca sa ii faci propunerea cu : Hai la mine la un film…sau ceva de genu