Iubita mea e cu 5 ani mai mare ca mine si ne certam des

3 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Probleme in relatia mea lesbiana

Varsta: Sub 19 ani Moment marcant: Adolescenta

Povestea mea a inceput acum 3 luni. Inca eram cu o persona care nu are rost sa ii pronunt numele. Atunci am intalnit-o pe Ana, o fata tipic masculina, o fata sincera si foarte suparacioasa.

Intr-un final am acceptat sa ii raspund la intrebare “vrei sa fii iubita mea?”. I-am zis “in fine, sa vedem ce iese” si uite ca de la 6 ianuarie am inceput aceasta relatie minunata. Diferentele de varsta au contat enorm, ea fiind mai mare cu 5 ani.

Au exista anumite divergente, “certuri intre generatii” cum ar spune unii. Multe certuri zi de zi, reusim sa ne completam in alte chestii iar in altele suntem total paralele. Asa continuam si vom continua mereu pana vom reusi sa iesim la capat intr-un final fericit. Nu e o poveste de iubire perfecta, niciuna nu este, conteaza sa fii alaturi de persoana care te intelege chiar si la peste 700 de km distanta.

Aceasta distanta te apropie mai mult de persoana dorita. Intr-o zi cu soare vom rupe aceste granite si vom fii fericite. Multumesc.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 3 comentarii }

1 Olga la 8:42 pm

Buna, eu cred ca virsta nu conteaza, prietena mea e mai mare cu 3 ani, o iubesc ne simtim bine si da…ne mai certam dar ne impacam repede :) , o sa se schimbe si la voi, asa e pina va cunoasteti mai bine, bafta ;)

2 Olga la 11:45 am

Salut! :) Stiu ce simti, dar trebuie timp sa va cunoasteti mai bine, sa va acceptati asa cum sinteti. Eu cu prietena mea exact cu asta ne intilneam, ne certam si nu stiam ce vreau, acuma e bine, timpul a trecut si imi place asa cum e ea. Si la voi o sa fie bine, doar tu sa fii sigura ca linga ea vrei sa fii. Bafta ;)

3 gaby la 4:02 pm

Diferenta de varsta intre mine si partenera mea e de 7 ani si este ok.se rezolva toate stai linistita important sa va iubiti si sa stiti ce vreti de la viata si de la voi.in rest..pace multa.