Iubirea e divina. Convinsa de asta, o iubesc pe EA

7 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Ce vor femeile gay de la viata

Varsta: 26-34 ani Moment marcant: Necunoscut

Pentru M.V cu toata dragostea. Am cunoscut-o la inceputul verii. Era o caldura care ne cuprindea firea cu tandrete, ca si cum ar fi vrut sa ne dea de inteles ca sufletele noastre sunt protejate si ca urmeaza sa ni le punem la adapost sub un tei inflorit multi ani inainte de-atunci.

La inceput ne-a fost frica, semanam prea mult una cu alta, iar ranile trecutului nu ne dadeau voie sa credem ca se mai poate inca sa gasim sufletul pereche, o inima care sa-si gaseasca acelasi ritm, acelasi vers.

Pe parcurs mi-am dat seama ca trecutul era doar o umbra, ca amintirile nu-mi mai faceau rau, ca tot ce era dureros atunci ma facea acum sa vad cat de bine imi e cand sunt cu ea, cand o sarut, cand ma uit in ochii ei si nu vad altceva decat adevarul, vad dincolo de cuvinte, vad in suflet si vad dragoste.

Iubirea adevarata nu are nume, varsta sau sex. Nu are religie si nici prejudecati. Iubirea e divina. Iubirea vine de la El. Convinsa de toate astea, o iubesc pe EA cu forta cu care n-as avea niciodata curajul sa coplesesc pe altcineva. Simt ca asta i se cuvine doar ei, pentru ca simt ca ea e in mine, asa cum viata a fost data sa fie in mine.

Viata fara iubire e un camp ars de regrete.

Dincolo de definitii, dincolo de prejudecati, de aparente, de trecut sau de amintiri, in viata apare la un moment dat o persoana care sadeste in noi puteri nebanuite, puteri care ne fac sa uitam pentru o clipa, pentru o viata, ca din tarana ne-am nascut si in tarana ne intoarcem. Doar sufletul prinde aripi.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 7 comentarii }

1 Dya la 5:45 pm

Superb. Cred sincer ca nu exista ceva mai mult ce-ti poti dori de la viata, acesta este sublimul.Sa nu uitati cat de norocoase sunteti ca v-ati gasit!Va doresc din suflet multa multa fericire!

2 Olga la 8:24 am

Ma bucur pentru voi, bv sa fiti fericite impreuna! ;)

3 venividivici la 6:28 pm

Va multumesc tuturor pentru aprecieri si urari si sper ca intr-o zi sa gasiti si voi linistea in bratele persoanei potrivite, iar daca ati gasit-o, atunci va doresc sa va pastrati sufletele tinere si sa iubiti vesnic.

4 HighOnRoad la 10:26 pm

Simt acelasi lucru acum.Cu exceptia ca nu El a daruit asta, ci doar tu o faci, e doar efectul pe care jumatatea ta il are asupra ta.
Ma declar atee, si chiar cred ca iubirea transforma omul in ceva ce poate fi minunat, extraordinar, magic.
Multa fericire va doresc! Si la toata lumea numai bine!
Sa va iubiti si sa fiti iubite! :)

Totul tine de tine! De Voi!

5 M.V. la 9:18 pm

…sufletul prinde aripi, se inalta, dar poate avea viata unui fluture…o zi, o luna, un an, apoi cade, ranit de vorbe frumoase, dar goale…Viata cu prea multa iubire tot ca un camp ars este, daca descoperi ca ai iubit doar imaginea creata de celalalt, in mod voit, pentru a se juca pur si simplu cu sufletul tau…Am inceput sa urasc vorbele mari si visele in doi, D…Multumesc!

6 Sharm la 10:48 pm

Cat e iluzie din partea ei si cat e dorinta din partea ta? Cat este joc din partea ei si cat este slabiciune din partea ta? Cat este cruzime din partea ei si cat este orbire din partea ta? De abia dupa ce raspunzi la aceste intrebari, sa urasti visele in doi si cuvintele mari..In general, falsul iese la suprafata..dar , sufletele “prinse” deja, incep sa-si creeze iluzii ca poate..si poate..dar daca..si tot amana sa rupa vraja, pentru ca e mai placuta iluzia decat realitatea..pentru ca daca au curajul sa distruga iluzia , s-ar putea sa se trezeasca intr-o realitate cruda si rece..si atunci, consuma timp din viata pentru a se complace in iluzoriu..poti sa condamni? nu..poti doar sa spui :e destin , chiar daca ni-l facem cu mana noastra..atat timp cat ALEGI, e destin..Cu drag, Sharm

7 Sharm la 10:50 pm

Comentariul era pentru M.V..cu drag..