Intrebari de lesbiana. Cum stiu ca?

6 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Cum imi dau seama daca sunt lesbiana sau bisexuala?

Varsta: Sub 19 ani Moment marcant: Necunoscut

Cum stiu cand iubesc pe cineva? Ca iubesc acea persoana si nu doar o plac sau tin la ea mai mult decat ar trebui? Cum imi dau seama ca este acel sentiment numit “iubire”, fara sa il confund cu altceva? Cum stiu ca iubesc o femeie mai mult decat un barbat? Cum imi dau seama de asta fara sa am totusi indoiala ca poate, intr-o zi, ma indragostesc de un barbat desi iubeam femeia?

Cum stiu ca pot trece peste o suferinta cauzata de persoana iubita? Cum stiu ca nu mi-am ratat jumatatea, ca era chiar langa mine, dar avand o zi rea, mi-a raspuns mai rece cand am strigat-o si eu, nestiind, am crezut este o alta persoana rece? Cum imi dau seama ca traiesc, ca sunt fericita in totalitate, ca nu am cum sa pierd persoana iubita? M-am saturat sa pretind ca timpul imi va raspunde, cand acest “timp” nu mai vine sau poate, doar s-a pierdut pe drum.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 6 comentarii }

1 Pepper la 9:35 am

Si eu am aceeasi problemaa:) eu o sa incerc si cu baietii ssi cu fetele…si apoi ma hotaresc:)

2 Arianna la 1:28 pm

Adevarul e ca nu stii. Nimeni nu stie pana nu incearca.
Cu toate am incercat, am gresit, am incercat din nou, iar unele dintre noi au reusit si si-au gasit linistea si fericirea.
Esti tanara, ai timp pentru toate. Incearca, greseste, sufera, iubeste!

3 Blondybabe la 12:16 am

Iti doresc din tot sufletul sa “ti se puna pata ” pe o femeie. Mi se pare incomparabil sentimentul cu ceva din viata . Este o legatura prea puternica pentru a fi data la o parte cu ceva ce AR PUTEA sa ii tina locul. Ai sa te trezesti poate la 30-40ani si o sa spui -hei cate am pierdut!-. Lasati inima sa isi croiasca drumul in viata, persoana potrivita e acolo!

4 anka la 9:42 am

nu ai cum sa stii daca nu incerci si trebuie sa incerci si asa o sa stii.iubirea inseamna multe:poti sa gresesti,sa suferi si sa iubesti.trebuie sa profiti de viata cat mai mult,niciodara nu e prea tarziu,esti tanara ai toata viata inainte…incearca sa incerci. mult succes.

5 tina la 11:38 am

draga mea, iubirea ea ca vantul, nu se vede se simte. nici nu stii cand vine si cand pleaca ,iubirea e cel mai frumos lucru care se poate oferi. incearca, ofera iubire chiar daca vei suferi, daca nu incerci ce faci …uite am oferit mai multa iubire de cat mi s-a oferit si nu-mi pare rau, si mai ofer nu imi pasa intr-un final voi gasi persoana care sa-mi ofere iubirea de care am nevoie ,dar daca noi nu oferim, asteptam sa ne pice asa din cer …poop sa fii iubita

6 Anné la 8:31 pm

Multumesc de sprijin.