Imi plac fetele dar imi iubesc si prietenul. Solutia? O relatie deschisa

4 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Bisexuala, curioasa, sau orientare sexuala libera?

Varsta: 19-25 ani Moment marcant: Necunoscut

Nu stiu cum sa incep scurta mea poveste. Da, imi plac fetele. Stiu asta de la 17 ani si de atunci tot incerc sa inteleg exact ce si cum.

Tot de la 17 ani sunt intr-o relatie cu un barbat absolut minunat pe care-l iubesc la nebunie. Tot timpul acesta, am avut episoade de infatuari si de mici aventuri cu diferite fete. Acum eu si iubitul meu incercam sa avem o relatie deschisa, pentru ca eu sa pot fi cu fete si el poate fi cu fete si sa ne avem in continuare unul pe altul.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 4 comentarii }

1 Alexandra (admin) la 9:27 am

O poveste scurta dar care ilustreaza o dilema care apare des: o femeie realizeaza ca este atrasa de femei iar relatia ei cu partenerul ei nu o implineste total desi ii ofera suficient de multe incat sa nu fie dispusa sa renunte la ea. Exista multe situatii dificile, cand ai construit o viata cu un barbat la care nu poti renunta, cand exista copii la mijloc, etc.

Pot sa te intreb daca esti atrasa de femei doar sexual sau si emotional? Este vorba doar de faptul ca iti doresti aventuri de scurta durata cu femei sau iti doresti o relatie care sa suplineasca ce iti lipseste in relatia ta cu iubitul tau?

Poliamorismul (relatie deschisa) este o “reteta” netraditionala dar nu mai putin valida atata timp cat se potriveste tuturor persoanelor implicate. Cred ca pare mai usor decat este in realitate intrucat exista mereu riscul ca cineva sa simta mai mult pentru persoana cealalta decat avea de gand initial si atunci apar complicatiile.

Solutia pe care ati gasit-o voi pare ideala si sunt convinsa ca exista si alte cupluri heterosexuale in aceeasi situatie cu voi. Am o mentiune importanta, insa… orice femeie cu care incepi o relatie secundara relatiei tale primare trebuie sa stie de la bun inceput in ce se implica si sa fie ok cu asta.

Nu e corect fata de ea ca tu sa ii ascunzi faptul ca ai deja un partener pe care nu ai de gand sa il pararesti sau sa ii dai sperante ca in timp te va avea cu totul pentru ea. Daca ea se indragosteste de tine cu adevarat atunci va avea numai de suferit (si stim cat de profund pot iubi femeile) deci e nevoie de multa comunicare si onestitate inainte de a da curs unui astfel de aranjament.

Tine-ne la curent cu evolutia aranjamentului, e o situatie interesanta si utila, sunt sigura si altor femei in situatia ta.

2 Anonim la 5:58 pm

“Solutia pe care ati gasit-o voi pare ideala si sunt convinsa ca exista si alte cupluri heterosexuale in aceeasi situatie cu voi.”

Da, si noi :)
Eu sunt casatorita de cativa ani si impreuna cu sotul meu vrem sa incercam o relatie deschisa, pentru ca eu/el sa putem fi cu alte femei, desi ne iubim foarte mult.

3 Venus la 10:32 am

In aceiasi situatie sunt si eu cu iubitul meu. In urma mai multor discutii cu el despre posibilitatea de a ne iubi amandoi cu o a treia, am inceput sa fiu f atrasa de acest gand de a fi si cu o femeie.

Problema este ca suntem amandoi sportivi si nu prea am unde crea astfel de contacte, nepierzand noptile prin cluburi..

Nu am avut ocazia pana acum, insa ma incita din ce in ce mai mult gandul de a cunoaste trupul unei femei in toata splendoarea lui, de a descoperi tot ce se ascunde in spatele parfumului ei.

Nu ascund faptul ca mi-ar place sa cunosc o femeie pe care ar bucura-o la un moment dat sa imi cunoasca si masculul..

4 Arsena la 10:45 pm

Ce convenabil….