Eu sunt lesbi, ea spune ca e hetero, avem vreo sansa?

5 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>O iubesc dar nu stiu daca ea e lesbi

Varsta: 19-25 ani Moment marcant: Necunoscut

Sunt lesbiana convinsa, iar acum sapte luni am cunoscut o tipa pe mess. La scurt timp, mi-am dat seama ca ma atrage atat de mult incat nu puteam sta o zi fara sa vorbim pe mess sau la telefon.

Intr-un final m-am decis sa-i spun ce simt pentru ea. Nu s-a speriat, dar nici nu a acceptat o relatie cu o fata, fiind hetero convinsa. Prezenta ei ma ucide, simt ca durerea imi scurge ultima picatura de vlaga. Am vorbit cu ea sa ma lase un timp, sa nu mai comunicam, dar este atat de incapatanata incat imi trimite in fiecare zi mesaje, imi lasa offline-uri.

Nu stiu ce sa mai cred, respectiv daca se joaca cu mine sau daca este prea mica pentru a-si da seama cat rau imi face. As vrea sa renunt la prietenia noastra, dar nu ma lasa, pentru ca si ea s-a atasat foarte mult de mine.

Nu stiu ce hotarare sa iau, sunt in ceata de ceva timp si mi-ar prinde bine cateva sfaturi. Multumesc anticipat.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 5 comentarii }

1 Redd la 6:57 pm

Am fost intr-o situatie identica, nu a mers…

2 angeldark la 5:00 pm

sunt in aceeasi situatie ca si tine

3 Deea la 10:16 pm

E foarte pe scurt povestea ta.Cati ani ai tu?Cati ani are ea?Unde stati?:-??

4 dana la 7:02 am

sunt atatea fete gay cu care ai putea sa corespondezi si sa ti faci si o iubita chiar,de ce trebuie sa te chinui cu ceva imposibil,esti constienta ca e imposibil sa ai o relatie cu ea,iti pierzi timpul degeaba si mai si suferi pe deasupra

5 Rien la 2:01 pm

De fapt, @dana, nu este asa. Ba chiar deloc. Nu cred ca este vorba de faptul ca “esti atrasa de femei”, ci de persoane. Probabil este atrasa de respectiva emotional, nu fizic, iar asta este groaznic si, totodata, ceea prin ce trec acum… Sfatul meu este sa nu o lasi balta, explica-i doar cat de mult te chinuie aceste sentimente, fa-o sa inteleaga. Din moment ce nu vrea sa renunte la tine, sigur trebuie sa simta macar putin din ceea ce simti si tu. Mult succes!