Esti lasa daca nu poti spune unei femei ca o iubesti?

4 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>O iubesc dar nu stiu daca ea e lesbi

Varsta: 19-25 ani Moment marcant: Atrasa de o femeie

Buna-ziua, am 23 de ani si da, din pacate am ajuns la concluzia ca nu sunt hetero. De ce spun din pacate? Pentru ca am avut foarte mult de suferit de pe urma acestui fapt.

Acum un an in urma, pot spune ca aveam o viata oarecum normala, eram intr-o relatie de trei ani cu un baiat, el ma iubea foarte mult, acelasi lucru credeam si eu doar ca aveam o viata tensionata, ne certam destul de des, el era foarte gelos si mereu aveam de dat explicatii lui. La facultate eram destul de apatica ca intr-una din zile cineva, pur si simplu, m-a scos din starea aceea oribila cu o intrebare “de ce sunt asa suparata?”.

Era o colega de facultate, cu care mai vorbisem asa inainte ca prietene dar practic nu prea imi amintesc ce discutii purtam inante de asta. Teoretic ne stiam de doi ani, practic de atunci am inceput sa am amintiri, “s-o observ”. Am inceput sa vorbim pe messenger (nici nu-mi amintesc cum de aveam id-ul ei in lista), imi parea ca e interesata de mine, ca vroia sa-mi castige simpatia.

Intr-o seara am iesit la un suc. In seara aceea, localul, orasul, eu, totul a prins viata pentru mine. Mi-a oferit un martisor. Eu, in schimb,nu eram pregatita. Am inceput sa vorbim in fiecare zi pe messenger, sa ne vedem in fiecare zi, sa facem multe lucruri impreuna. M-am despartit de prietenul meu, credeam ca “si ea vrea asta, sa fiu libera”. Si ea avea un prieten, avea sa se marite cu el. N-am sa inteleg niciodata faza care a facut-o.

Trebuia sa ne vedem, la telefon mi-a zis ca e cu “cineva”. Bun, mi-am zis ca trebuie sa fie cu vreo colega, in schimb nu, era cu prietenul ei. A fost cea mai mare lovitura cand m-am trezit pentru prima oara cu el langa ea, nu stiam cum sa-mi ascund durerea trebuia sa arat opusul. La scurt timp el a plecat din tara.

Am inceput iar sa petrecem mult timp impreuna, sa mergem la concerte, sa ma indragostesc pana peste cap de ea. Imi placea totul, abolut totul. Da, constientizam ca ajunsesem s-o iubesc, sa am sentimente puternice pentru ea.

Am avut ocazia sa petrecem o noapte impreuna, aveam in plan sa-i spun ce simt pentru ea dar am fost prea lasa si nu i-am zis nimic. I-am zis doar ca e cineva de care sunt indragostita si atat. A doua zi m-am dus acasa pratic distrusa si i-am trimis un SMS cu “tu esti”. In momentul acela nu mai aveam voce, i-am zis totul pe messenger ca am ajuns s-o iubesc.

M-a intrebat de ce nu i-am zis nimic, ca daca putem sa ne vedem. Ne-am vazut. In schimb era si colega ei de camera acolo, ceea ce mi-a dat de inteles ca e posibil sa stie si ea. Aveam frisoane si iar am incercat sa-mi ascund starea. Stiam ca banuieste ceva, ma simteam oribil, judecata.

La final, colega ei s-a prefacut ca are ceva de facut si ne-a lasat singure. Intrebarea colegei mele a fost “ce vrea sa insemne mesajul transmis de mine”. Avea o atitudine superioara iar eu am mintit, i-am zis c-o iubesc pentru ca imi este o prietena buna. Am fost lasa oare? Trebuia sa-i spun? Am suferit foarte mult.

Am continuat sa vorbim iar, sa ne trimitem mesaje dar am incercat sa pun o bariera in subconstientul meu, NU SE POATE. Am fost foarte confuza, de multe ori mi-a dat de inteles ca da, se poate, ca si ea isi doreste. Am crezut ca n-o sa trec peste, si acum imi este greu dar trebuie sa merg inainte.

Trebuie s-o uit. Ea acum este maritata, probabil este fericita cu sotul ei. Oricum asta e tot ce conteaza, sa fie fericita.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 4 comentarii }

1 anonim3 la 7:13 pm

trist….

2 somebody la 8:16 pm

poate ca povestea ta e trista pt ca alegerea din start a fost gresita ( asa a fost sa fie ).e clar ca ea nu a avut niciodata sentimente de iubita pentru tine, te vedea doar ca o prietena f bine.incearca sa cunosti o fata care iubeste femeile , ea este este hetero, greu de schimbat asa ceva.intamplator am trecut prin ceva asemanator…ia la mine a fost doar inceputul noii mele vieti..bafta :)

3 yo la 11:17 am

tris..dar din greseli invatam..

4 OPi / Știulete la 5:37 pm

Cui pe cui se scoate. Găsește-ți o altă obsesie, dar de data asta încearcă una cu o aromă mai gay.