Eram perfecte impreuna, dar acum ea ma lasa pentru un tip cu bani

6 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Povesti de dragoste intre doua femei

Varsta: 26-34 ani Moment marcant: Necunoscut

Traiesc zi de zi prin tine, cu tine pot respira, cu tine pot trai, cu tine pot iubi. Tot ce am langa tine este minunat, mirific, magnific si iubirea noastra este magica. Trezindu-ma dimineata ma gandesc la noi si numai asa pot visa, pot zbura si pot zambi.

Acum insa simt ca am ajuns pe marginea unei prapastii si simt ca am sa te pierd, ca o sa ma pierzi, ca o sa ne pierdem. Tot ce imi spui este ca ma iubesti, dar cum poti tu face asta, cand mai este putin si darami tot ce inseamna Noi? Cum o sa poti sa te uiti in ochii lui si sa ii spui DA?

Ma minti, te joci si fugi si nu stii ce vrei. Astazi vrei sa ne despartim, iar a doua zi vii la mine in brate, desi stii ca este adevarat ce ti-am spus, si anume ca nu vreau sa te mai aud si sa te mai vad, pentru ca nu pot sa te impart. Te iubesc prea mult ca sa pot face asta si zi de zi imi sfasii inima.

Astazi ti-am vazut rochia de mireasa, cum crezi ca m-am simtit cand mama mea imi cauta ochii sa vada daca sunt bine? Imi spui sa te astept pentru ca banii conteaza, dar eu nu pot face asta si nu am nevoie de niciun cent de-al lui. Eu nu imi vand iubirea si nici nu o inchiriez.

Ai fost icoana sfanta si ma inchinam la tine, dar nu am un cont destul de mare incat sa iti pot cumpara sufletul cu totul. Probabil ca ai sa ma pierzi, pentru ca nu imi pot permite si nu iti pot permite nici tie sa ma distrugi mai mult de atat.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 6 comentarii }

1 Cathy la 6:17 pm

Pacat ca a ales banii in locul tau.. Fiecare om are mentalitatea lui, deci sa nu judecam. Asa cum ai dat peste Ea, vei da peste o alta Ea, dar nu oricare, ci o femeie care te iubeste si te-ar alege pe tine in locul a o mie de stele. Rabdare! ^^

2 jalyl la 8:46 am

M.ai lasat fara cuvinte ai spus atat de putin dar care inseamna atat de mult…

3 carla la 7:22 pm

hmm..naspa alegere:( Dar totul se rezuma la alegeri,liberul arbitru,damn it! Parerea mea e ca nu te-a iubit suficient.Banii ii puteati face si impreuna,gaseati o cale sa iesiti la liman..Alegerea ei a fost pragmatica,rationala,stie ce vrea si din pacate,asta nu te implica si pe tine.Sau crede ca te poate tine in stand-by pana ii goleste lui conturile??? Banii i-am facut si singura si in cuplu,dar nu am pus niciodata semnul egal intre suflet si buzunar…Fruntea sus si mergi mai departe,nu ai pt ce sa continui..EA a ales…

4 Andra la 12:48 pm

Uneori bani nu conteaza cand iubesti .. cel putin pentru mine :) A-si manca si ceapa cu paine numai sa fiu din nou cu ea

5 Butterfly la 9:08 pm

Si ce te faci cand ea pleaca pentru o alta mai noua, chiar daca e casatorita si are si un copil, dar si un card gros al sotului? Cum accepti asta? Ce faci cand afli ca se plimba peste tot prin lume in momentele voastre importante? Ce faci cand afli ca o duce acolo unde VOI ati trait cele mai frumoase momente? Dupa atatia ani in care i-ai dat TOTUL….? Cum treci peste asta???

6 Monica la 3:21 pm

DRAGOSTEA ESTE CA UN MUNTE,SE URCA RAZAND,SI SE COBOARA PLANGAND.
Parerea mea este ca trebuie sa fii tare,sa nu accepti asa ceva,o persoana care te iubeste cu adevarat nu te lasa nici pentru tot aurul din lume,sunt sigura ca esti o femeie de nota o mie si ca vei intalni o alta persoana care sa te merite cu adevarat.incearca sa ramai cu amintirile frumoase,si sa nu suferi prea mult pentru ca nu se merita(am trecut prin asa ceva),ai mare grija de tine,si fii pozitiva in tot cea ce faci.