Cum sa abordezi fete lesbi pentru prima oara?

5 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Bisexuala, curioasa, sau orientare sexuala libera?

Varsta: Sub 19 ani Moment marcant: Adolescenta

Buna, numele meu este Delia si va scriu pentru ca acum, la 17 ani, imi dau seama ca as putea fi lesbi sau bi. Totul a inceput acum un an, de revelion cand, din curiozitate presupun, m-am sarutat cu Alexandra, cea mai buna prietena a mea, care este bi.

Ea mi-a spus atunci ca eu o sa iubesc femeile, fara sa-mi spuna de ce a zis asta, asa ca nu am prea luat in seama vorbele ei. Apoi, timp de un an si jumatate, am avut o relatie cu un baiat la care am tinut, dar pe care nu il iubeam cu adevarat. Nu simteam acea scanteie cand eram impreuna, drept dovada ca atunci cand m-am despartit de el, mi-a parut rau, dar nu pot spune ca am suferit prea mult din cauza lui.

Iar acum, sa trec la subiect: cu vreo cateva zile in urma, Alexandra (cu care nu s-a mai intamplat nimic de atunci) mi-a aratat pe Facebook niste amice de-ale ei, dintr-un alt oras, care erau lesbiene si baietoase. Confuzia mea s-a instalat atunci, pentru ca mi-am dat seama ca imi place foarte mult de una dintre ele. Are cele mai dulci trasaturi, desi are parul scurt si se imbraca masculin.

Prietena mea m-a sfatuit sa incerc o relatie si cu o fata si abia apoi sa decid ce imi place. Mi-a spus sa incep prin a-i trimite un mesaj pe Facebook, dar nu stiu ce sa-i scriu, cum sa incep. Plus ca stiu ca cea pe care o plac s-a despartit de prietena ei (actuala “fosta”) acum o saptamana. Nu as vrea sa fortez nota, nu cumva este prea devreme sa incerc ceva?

Eu si cu Alex vom merge intr-o vizita in orasul lor, intr-un weekend, luna viitoare, pe la sfarsit. Ce ma fac daca pana atunci o sa isi gaseasca pe altcineva? Mi-e frica de o prima respingere in legatura cu fetele, ce ar trebui sa fac, aveti niste sfaturi? Multumesc!

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 5 comentarii }

1 mirib la 3:44 pm

incearca,incercarea moarte nu are:)

2 xdxd la 5:46 pm

chiar ca incercarea moarte nu are si in plus chiar daca te refuza:un sut in fund un pas inainte pana la urma urmei,nu’i asa?

3 claudia_ana92 la 10:39 pm

ehehe , refuzuri o sa ai multe chiar si de la viatza (nu doar femei) dar nu tre’ sa disperi in legatura cu nimic
daca iti doresti sa asezi cat de cat treburile pana mergi in orasul lor…as’ spune sa-i dai un simplu mesaj.sa-i zici ca vrei sa va cunoasteti ca bla bla bla…
vezi reactia ei , apoi continui!
muuulta bafta
si sa fii iubita!

4 anka la 9:36 am

e bun sfatu lui claudia…da sa ii dai un mesaj privat pe facebook si sa o intrebi ce mai face si vrei sa va cunoasteti si etc si asa o sa vezi care e reactia fetei si asa o sa afli raspunsul ei.e simplu de facut.mult succes.

5 tina la 11:30 am

de acord cu fetele :d