Contact

Trimite un email la alexandra@suntlesbiana.ro sau foloseste formularul de contact de mai jos daca doresti sa ne contactezi cu intrebari sau comentarii.

Ne poti contacta daca doresti:

  • Sa adaugi o poveste (poti face acest lucru si prin pagina Adauga o Poveste unde gasesti toate instructiunile necesare).
  • Sa comentezi in legatura cu acest site (daca doresti sa adaugi un comentariu la oricare dintre povestile de pe acest site, completeaza formularul Lasa un comentariu disponibil la sfarsitul fiecarei povesti).
  • Sa pui o intrebare.

Vrem sa ajutam si sa dam sfaturi oricarei femei care simte ca este sau ca ar putea fi lesbiana si ne poti contacta pe email oricand. Din pacate, insa, timpul nostru este foarte limitat si desi facem tot ce putem sa raspundem la emailuri cu pareri si sfaturi, de multe ori nu avem efectiv timpul necesar sa facem acest lucru. De aceea iti recomandam sa-ti adaugi povestea pe site. Astfel vei primi mai multe sfaturi. Multumim pentru intelegere.

NOTA: SuntLesbiana.ro nu va dezvalui, inchiria sau vinde nimanui adresa ta de email sau orice alt fel de informatii cu caracter personal. Niciodata. Daca doresti sa primesti un raspuns la email, acesta va avea subiectul Re: Site-ul cu povesti. Titlul site-ului, SuntLesbiana.ro nu va aparea in subiectul emailului. Am luat aceasta masura pentru a-ti proteja dreptul la intimitate in cazul in care iti verifici emailul in prezenta altor persoane.