Confidentialitate

Anonimatul garantat

Data fiind natura delicata a subiectului site-ului, SuntLesbiana.ro iti protejeaza dreptul la anonimat. Adaugarea de povesti sau comentarii, precum si trimiterea de mesaje catre echipa acestui site se poate face anonim, fara a fi nevoie sa furnizezi nume, adrese de email sau orice alte informatii cu caracter personal.

Poti insa, daca doresti, sa furnizezi astfel de detalii in comunicarea cu noi. Adresa ta de email este necesara in urmatoarele cazuri:

  • Daca ne scrii un email si doresti sa primesti un raspuns.
  • Daca doresti sa te abonezi la povestile noi de pe site.
  • Daca doresti sa te anuntam atunci cand cineva adauga comentarii la o anumita poveste de pe site (acest lucru este posibil prin intermediul formularului Urmareste aceasta poveste disponibil la sfarsitul fiecarei povesti).

In toate aceste cazuri, se aplica politica legata de Utilizarea datelor personale (vezi mai jos).

Utilizarea datelor personale

  • SuntLesbiana.ro nu va dezvalui, inchiria sau vinde nimanui adresa ta de email sau orice alt fel de informatii cu caracter personal. Niciodata.
  • Echipa site-ului a luat toate masurile necesare pentru a proteja orice alt fel de informatii cu caracter personal furnizate de utilizatori.

Comunicarea prin email

Daca ne contactezi prin email si doresti sa primesti un raspuns, acesta va avea subiectul Re: Site-ul cu povesti. Titlul site-ului, SuntLesbiana.ro nu va aparea in subiectul emailului. Am luat aceasta masura pentru a-ti proteja dreptul la intimitate in cazul in care iti verifici emailul in prezenta altor persoane.

Contacteaza-ne pentru detalii suplimentare legate de politica de confidentialitate a site-ului sau pentru orice alte informatii.