Termeni si Conditii

Conditii de Utilizare

Prin utilizarea acestui site, tu (utilizatorul) esti de acord cu termenii si conditiile acestui site (SuntLesbiana.ro).

SuntLesbiana.ro nu permite folosirea site-ului propriu zis in vederea stabilirii de contacte sociale intre utilizatori. Aceasta politica este adoptata si aplicata exclusiv pentru a proteja dreptul la anonimat si la intimitate al tuturor utilizatorilor. Vedeti mai jos sectiunea Club de membri secret pe Facebook.

SuntLesbiana.ro isi rezerva urmatoarele drepturi:

 • De a modifica, adauga sau elimina portiuni din acesti termeni si conditii in orice moment. Continuarea utilizarii site-ului de catre tine ulterior unor astfel de schimbari inseamna ca accepti respectivele schimbari.
 • De a lua orice decizii editoriale considerate necesare legate de publicarea, stergerea sau editarea povestilor sau a comentariilor adaugate.
 • De a verifica gramatica, punctuatia si exprimarea povestilor sau a comentariilor adaugate, si de a face editari corespunzatoare — daca le consideram necesare — atat timp cat sensul original al acestora ramane neschimbat.
 • De a gasi un titlu corespunzator pentru fiecare poveste, si de a le incadra in categoriile si sub etichetele pe care le consideram potrivite.
 • De a nu publica sau de a edita comentariile adaugate de utilizatori atunci cand continutul acestora contravine acestor termeni si conditii.

Daca adaugi o poveste

 • Esti de acord sa ne trimiti doar povesti al caror drept de autor iti apartine. Odata publicata, dreptul de autor pentru povestea adaugata de tine iti apartine in totalitate.
 • Daca te razgandesti si nu doresti ca povestea ta sa fie publicata, sau daca doresti ca aceasta sa fie stearsa, trimite-ne un email la alexandra@suntlesbiana.ro mentionand despre care poveste este vorba.
 • Esti de acord ca textul adaugat de tine sa nu fie ilegal, vulgar, obscen, abuziv, ofensator sau discriminatoriu; sa nu incalce drepturile altora; sa nu incite la violenta sau la comiterea de acte ilegale sau criminale.

Daca adaugi comentarii

 • Esti de acord sa nu incluzi informatii cu caracter personal (adresa de email, ID de messenger, numar de telefon, adresa) sau orice alte detalii in vederea stabilirii unor contacte sociale cu alti utilizatori. Daca doresti sa socializezi cu alte femei lesbiene sau bisexuale, vezi sectiunea Resurse web.

Dreptul de autor

Drepturile de autor pentru elementele de grafica si tehnice ale site-ului sunt rezervate in intregime site-ului SuntLesbiana.ro, conform notitei de copyright. Dreptul de autor pentru povestile adaugate pe site apartine respectivilor autori.

Club de membri secret pe Facebook

Conditii de utilizare a clubului

Solicitarea accesului la club implica acceptarea si respectarea in totalitate a acestor termeni si conditii:

Clubul secret SuntLesbiana.ro pe Facebook este furnizat utilizatorilor ca atare, fara nici un fel de garantii, explicite sau implicite.

Echipa SuntLesbiana.ro:

 • Nu isi asuma responsabilitatea pentru moderarea discutiilor din cadrul grupului.
 • Nu face nici un fel de garantii asupra tipului de interactiuni si/sau discutii din cadrul grupului.
 • Nu garanteaza identitatea membrilor in nici un fel.
 • Isi rezerva dreptul discretionar de a refuza si/sau de a revoca accesul oricarei persoane la clubul secret in vederea asigurarii bunei functionari si protejarii membrilor.

Cu alte cuvinte, chiar daca vom lua toate masurile de protectie considerate rezonabile, datorita naturii Internetului nu putem garanta ca membrii clubului sunt femei si/sau ca sunt anumite utilizatoare regulate ale site-ului. Raspunderea de a lua orice precautii necesare pentru protejarea propriei intimitati si identitati apartine in exclusivitate membrilor in toate interactiunile si discutiile din cadrul acestui club.

Drepturile si obligatiile membrilor

 • Esti de acord sa nu initiezi sau sa participi la discutii cu aspect ilegal, vulgar, obscen, abuziv, ofensator sau discriminatoriu; care sa incalce drepturile altora; care sa incite la violenta sau la comiterea de acte ilegale sau criminale.
 • Poti parasi clubul in orice moment.
 • Esti de acord sa iti asumi responsabilitatea totala legata de dezvaluirea unor detalii personale si/sau a propriei identitati unui alt membri al clubului. Recomandarea noastra e sa nu faci astfel de dezvaluiri altor membri decat daca esti 100% sigura de identitatea si intentiile acestor persoane.

Excluderea garantiei. Limitarea raspunderii

Site-ul este furnizat utilizatorilor ca atare, fara nici un fel de garantii, explicite sau implicite.

Limitarea raspunderii se aplica oricaror stricaciuni sau defecte cauzate de orice incetare a functionarii, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectiune, intarziere in operare sau transmitere, virus informatic, intreruperea liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat, modificare sau utilizare uzuala.