Club de membri SuntLesbiana.ro pe Facebook

Ca urmare a solicitarilor repetate din partea utilizatoarelor SuntLesbiana.ro, am decis sa oferim o metoda prin care femeile ce frecventeaza acest site sa poata interactiona mai liber. Ca urmare, am creat un Club de membri secret pe Facebook. Acesta va functiona initial in regim temporar, pe o perioada de proba, urmand sa decidem ulterior daca mentinerea lui activ este sau nu viabila.

Termeni si Conditii

Solicitarea accesului la club implica acceptarea si respectarea in totalitate a acestor termeni si conditii:

Clubul secret SuntLesbiana.ro pe Facebook este furnizat utilizatorilor ca atare, fara nici un fel de garantii, explicite sau implicite.

Echipa SuntLesbiana.ro:

 • Nu isi asuma responsabilitatea pentru moderarea discutiilor din cadrul grupului.
 • Nu face nici un fel de garantii asupra tipului de interactiuni si/sau discutii din cadrul grupului.
 • Nu garanteaza identitatea membrilor in nici un fel.
 • Isi rezerva dreptul discretionar de a refuza si/sau de a revoca accesul oricarei persoane la clubul secret in vederea asigurarii bunei functionari si protejarii membrilor.

Cu alte cuvinte, chiar daca vom lua toate masurile de protectie considerate rezonabile, datorita naturii Internetului nu putem garanta ca membrii clubului sunt femei si/sau ca sunt anumite utilizatoare regulate ale site-ului. Raspunderea de a lua orice precautii necesare pentru protejarea propriei intimitati si identitati apartine in exclusivitate membrilor in toate interactiunile si discutiile din cadrul acestui club.

Drepturile si obligatiile membrilor

 • Esti de acord sa nu initiezi sau sa participi la discutii cu aspect ilegal, vulgar, obscen, abuziv, ofensator sau discriminatoriu; care sa incalce drepturile altora; care sa incite la violenta sau la comiterea de acte ilegale sau criminale.
 • Poti parasi clubul in orice moment.
 • Esti de acord sa iti asumi responsabilitatea totala legata de dezvaluirea unor detalii personale si/sau a propriei identitati unui alt membri al clubului. Recomandarea noastra e sa nu faci astfel de dezvaluiri altor membri decat daca esti 100% sigura de identitatea si intentiile acestor persoane.

Cum sa devii membra?

NOTA: Club SuntLesbiana.ro @ Facebook este secret si nu este vizibil decat membrilor invitati si acceptati de echipa SuntLesbiana.ro. Grupul este invizibil oricui nu este membru a clubului.

 1. Creaza-ti cont pe Facebook. Chiar daca ai deja cont pe Facebook, iti recomandam sa-ti creezi un cont nou care nu dezvaluie identitatea ta adevarata, si care foloseste numele de utilizator pe care l-ai folosit aici pe site in comentarii. Daca insa decizi sa-ti folosesti contul curent si personal de Facebook, atunci iti asumi in totalitate riscurile asociate cu dezvaluirea identitatii tale adevarate altor membri ai clubului.
 2. Adauga-ne ca Friend vizitand facebook.com/suntlesbi si apasand butonul Add as a Friend. Acest pas nu este suficient pentru a deveni membra — vezi pasul urmator.
 3. Contacteaza-ne la alexandra@suntlesbiana.ro mentionand numele contului de Facebook si dorinta de a deveni membru a acestui club. Fara solicitare explicita din partea ta prin email nu te putem adauga in club.
 4. Daca echipa SuntLesbiana.ro iti aproba statutul de membru, vei primi o notificare pe Facebook.

Ai intrebari sau nelamuriri legate de Club secret SuntLesbiana.ro @ Facebook? Scrie-ne la alexandra@suntlesbiana.ro