SuntLesbiana.ro sustine Asociatia ACCEPT

ACCEPT Romania si SuntLesbiana.ro au un scop comun, acela de a ajuta femeile sa-si inteleaga si sa-si accepte propria orientare sexuala. ACCEPT face acest lucru prin servicii de consiliere psihologica, SuntLesbiana.ro prin publicarea de povesti adevarate ale unor femei lesbiene. Asa ca la scurt timp de la lansarea site-ului, am decis sa ne unim fortele (aveam deja 12 povesti publicate la momentul respectiv).

Cum functioneaza?

ACCEPT promoveaza in mod activ initiativa noastra (categoriile Eu sunt lesbiana si Ea e lesbiana) iar pentru fiecare poveste publicata, SuntLesbiana.ro doneaza 25 de lei. Povestea ta anonima va sustine o parte din costurile cu serviciile de consiliere psihologica oferite de catre asociatia ACCEPT.

NOTA: Donatiile se fac la publicarea unei povesti pe site si cu titlu onorific din partea autorului anonim.

Cum pot verifica autenticitatea donatiilor?

Vrem ca initiativa sa fie cat mai clara si transparenta si sa asiguram toate partile interesate ca este o campanie onesta si nu bazata pe ‘vorbe goale’. De aceea, site-ul ACCEPT Romania afiseaza in timp real cat am donat pana acum, ora si data celei mai recente donatii, precum si povestea pentru care s-a facut cea mai recenta donatie.

De unde vin banii?

Nu exista o fundatie sau sprijin financiar extern in spatele acestei initiative. Banii vin direct din buzunarele noastre. Da, e adevarat, chiar daca e greu de crezut. Site-ul nu genereaza nici un venit si e sustinut financiar in mod exclusiv de echipa SuntLesbiana.ro.

Vrei sa faci si tu o donatie personala catre ACCEPT?

Dupa cum am spus, donatiile pentru fiecare poveste publicata vin din buzunarul nostru. Dar daca vrei sa faci o donatie suplimentara catre ACCEPT, asociatia are propriile conturi in lei si valuta:

Conturi pentru donatii catre ACCEPT (aceste conturi sunt afisate si pe site-ul asociatiei ACCEPT).

RON: RO19INGB 0001 0001 2967 8915
USD: RO65INGB 0001 0001 2967 4013
EUR: RO11INGB 0001 0001 2967 0717

Ce mai astepti? adauga-ti povestea acum si noi donam 25 de lei din partea ta catre ACCEPT (anonimatul tau este garantat).

Ai un blog sau site? Vezi pagina noastra cu materiale media si PR.