Baietii nu ma satisfac pe deplin pe plan emotional si sexual

1 comentariu

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Cum imi dau seama daca sunt lesbiana sau bisexuala?

Varsta: 19-25 ani Moment marcant: Adolescenta

Am avut mai multe experiente cu persoane de acelasi sex care imi pun la indoiala heterosexualitatea. De cand ma stiu am fost fata care era intotdeauna nerabdatoare sa se sarute cu alte fete la petreceri si nu numai. Am avut si o iubita timp de cateva luni de care m-am despartit din alte considerente, nu acela ca as fi descoperit ca relatia cu cineva de acelasi sex nu e de mine sau ca imi era frica de cum m-ar judeca societatea.

Acum cativa ani un amic m-a pus in legatura cu o prietena de-a lui care era gay. Initial am vorbit de curiozitate cu ea, apoi am inceput sa ma atasez de ea intr-un mod in care ma atasasem numai de baieti pana atunci. Problema era ca locuiam in acelasi oras si nu ne puteam vedea.

Pana sa apucam sa ne intalnim, parintii mei au aflat de “relatia” mea cu ea si nu au fost deloc de acord. S-a ajuns pana la amenintari de genul “aflam noi cine e si unde sta si nu o sa iasa bine” (pana in prezent, parintii mei judeca foarte aspru persoanele cu alte orientari sexuale decat cele normale).

Atunci am considerat ca cel mai bine ar fi sa nu mai tin legatura cu ea pentru a nu-i face rau in vreun fel, iar parintilor mei le-am spus ca nu a fost decat un act de teribilism si ca de fapt nu simteam nimic pentru ea, desi nu era asa.

M-a durut faptul ca nu am mai vorbit cu ea iar cand, dupa o vreme, am incercat sa dau de ea nu a mai vrut sa vorbeasca cu mine desi am incercat sa-i explic. Tot ce v-am povestit pana acum s-a intamplat in perioada liceului si ma gandeam ca daca ar fi fost o faza trecatoare sau un act de rebeliune ar fi trecut pana acum.

Am terminat deja facultatea si inca ma mai gandesc la asta si la ea. Recent am avut chiar o experienta sexuala cu una dintre prietenele mele (care sustine ca nu este gay si adevarul este ca era si sub inflenta alcoolului) si nu pot sa zic ca acel episod imi provoaca vreo repulsie.

Am avut foarte multe relatii cu baieti si nici una nu m-a satisfacut pe ambele planuri simultan (sentimental si fizic) iar de multe ori, chiar daca baiatul este ok, din punct de vedere sexual si nu numai, ma plictisesc relativ repede. Oare doar experimentez sau e ceva mai mult?

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 1 comentariu }

1 Alexandra (admin) la 9:45 am

Daca experimentezi nu inseamna ca nu e ceva mai mult la mijloc. Doar asa invatam in viata, incercand! De ce nu ai experimenta relatiile cu fete? Ce anume te opreste si ce ai avea de pierdut?

Dupa parerea mea, din moment ce esti atrasa de fete si ai avut si mai multe experiente cu ele de-a lungul vietii tale, cred ca e suficient cat sa poti spune ca nu esti heterosexuala. De aici incolo depinde numai de tine daca vrei sa iti imparti viata alaturi de o femeie sau de un barbat.

Numai incercand vei ajunge sa-ti dai seama daca o femeie te implineste pe plan emotional si sexual cum un barbat nu ar putea-o face vreodata. Mult succes.