Avem o relatie lesbiana stabila si ne dorim un copil

5 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Ce vor femeile gay de la viata

Varsta: 26-34 ani Moment marcant:

Am si eu o problema destul de mare si va cer ajutorul. Sunt impreuna cu partenera mea de 4 ani, ne dorim foarte mult un copilas dar intrebarea mea este cum? Care sunt demesurile? Daca ati mai trecut prin asemenea situatii va rog sa ma ajutati cu pareri sau sfaturi, sau chiar cum ati procedat voi la randul vostru. Va multumesc si astept cu sufletul la gura.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 5 comentarii }

1 carla la 12:03 pm

Metodele sunt aceleasi peste tot in lume.In vitro,adoptie,etc;Acum depinde unde locuiti.Daca sunteti in Romania,daca una dintre voi va ramane insarcinata,ea va fi mama copilului.Cealalta nu va avea dreptul sa-l adopte pe bebe,deoarece in tara aceste relatii sunt in afara legii deci nu exista.Daca sunteti in orice alta tara unde relatiile gay sunt legale,ambele aveti dreptul sa fiti parintii copilului.In acest caz iti pot da mai multe detalii daca ai nevoie

2 anonim la 6:27 am

Buna Carla,iti multumim din suflet pt sfaturi.Noi locuim in Austria,eu mi-asi dori sa nasc pe cale naturala,ce e de facut?suna ciudat dar chiar nu stiu,poate voi ati trecut prin asemenea situati,va multumesc si astept. Carla poate tu vei sti mai multe chesti care ne pot fi de folos,va pup

3 carla la 12:41 pm

Pai cred ca va trebuie un donator.Ori cineva cunoscut,ori apelati la o banca de donatoris i va alegeti de acolo tipul care va place,va pot lamuri mai bine cei de la clinica respectiva.Acuma,eu nu stiu daca relatia voastra este legala.Adica,sunteti casatorite,sunteti intr-o uniune civila dar recunoscuta legala,sau doar sunteti impreuna?Daca figurati pe teritoriul acelei tari ca avand o relatie,tu vei fi mama naturala,iar partenera ta il va infia.Doar in cazul cuplurilor hetero partenerii devin parinti cu drepturi egale la nasterea copilului.in cazul relatiilor gay,asa-i legea.Ea va trebui sa adopte copilul,declarand ca sunteti impreuna,dovedind mai bine zis.Mai da-mi ceva detalii si te voi lamuri:)

4 Gelu la 6:55 pm

Eu aș dona, îmi doresc mult să am copii, dar sunt în România :-) Și, da, nu am probleme dacă nu am contact cu copilul/copiii.

5 carla la 5:16 pm

Pai Gelule,vrei copii dar e ok daca nu ai contact cu ei???;)))))Foarte tare.Apreciem generozitatea,dar ce ai tu de donat are si cealalta jumatate a globului,asa ca nu-i problema:)) “Succesuri”!!!