Atractia fata de prietena mea cea mai buna nu e doar o faza

3 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>De ce sunt lesbiana

Varsta: Sub 19 ani Moment marcant: Adolescenta

Am 18 ani si am aflat ca sunt gay acum 2 ani. Am stiut intotdeauna ca sunt mai baietoasa dar am crezut ca e doar o faza. Am zis ca e doar o faza si cand a inceput sa imi placa de prietena mea cea mai buna, dar intr-o zi am stat in liniste deplina si m-am gandit la fiecare prietenie formata de mine si am realizat ca eu am ales fetele de care sunt atrasa.

Le faceam sa rada, le cumparam un suc si le faceam complimente, dar ramaneam prietene pentru ca nu stiam ca de fapt eu le curtam. Mi-a luat ceva timp ca sa imi dau seama, dar cand am realizat ca in sfarsit stiu ce sunt, stiu ca nu e nimic gresit cu mine si ca nu mai trebuie sa ma prefac. M-am simtit atat de libera cum nu m-am simtit niciodata.

Am avut de atunci 2 prietene si sunt foarte fericita. Am implinit 18 ani acum cateva zile si deja ma pregatesc sa le spun parintilor mei. Aproape toti prietenii mei stiu si niciunul nu si-a schimbat atitudinea fata de mine. Nu au fost incantati dar nici nu au fost prea surprinsi.

Chiar daca traim in Romania si tara asta nu e tocmai gay-friendly, nu regret nimic si sper ca drepturile noastre se vor inmulti si vor fi recunoscute de toti candva. Singurul meu sfat e sa traiesti in adevarul tau si sa nu te intereseze nimic altceva decat fericirea ta pentru ca asta e cel mai important lucru.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 3 comentarii }

1 Alexa la 2:54 pm

Acum realizez ca exact asa faceam si eu cand ma imprieteneam cu diferite fete, doar ca eu nu am avut inca curajul sa spun cuiva ca as putea fi lesbi:-??
Te apreciez pentru curajul tau, ca ai spus cine esti cu adevarat si, ma bucur ca esti fericita :D

2 s.j. la 6:01 pm

Si eu mi-am dat seama de curand ca faceam acelasi lucru. Persoanele cu care imi doream sa fiu prietena erau persoane de care ma simteam atrasa. Cel mai bine e sa te accepti pe tine insati si doar asa poti sa fii fericita. Felicitari pentru curaj si bafta cu parintii!

3 anonim1 la 2:39 pm

uau!!! asta da atitudine! respect pt ea! sunt parintii tai, esti sange din sangele lor, asa k..bafta cea mai mare!