Mi-am dat seama ca sunt atrasa de fete din copilarie

3 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>De ce sunt lesbiana

Varsta: 19-25 ani Moment marcant: Adolescenta

Am 23 de ani si din frageda copilarie mi-am dat seama ca ma simt mult mai bine langa o persoana de sex feminin decat langa un baiat/barbat. Pe la 14 ani cand alte fete incepeau sa se uite dupa baieti eu am inceput sa ma simt atrasa de alte fete si sa-mi doresc langa mine o fata si nu un baiat.

Atunci imi tot intrebam mama de ce mie nu-mi plac baietii cum incep sa le placa altor fete. Parintii mi-au tot zis ca sunt inca un copil si cand o sa ma maturizez, voi incepe sa simt si eu ce simt alte fete dar nu a fost asa. De cand ma stiu ma simt atrasa numai de fete/femei.

Mereu mi-am dorit sa stiu de ce sunt eu altfel decat alte fete. Avand in vedere faptul ca corpul meu prezinta si anumite semne de androgenizare (hirsutism, acnee) in conditiile in care testosteronul este in valorile normale, se pare ca in cazul meu cauzele tin de polimorfismul genei receptorului androgenic.

Din pacate nu am reusit sa dovedesc asta dar se pare ca in cazul meu e vorba de niste alele cu un numar foarte mic de repetari CAG in exonul 1 al genei receptorului androgenic, alele care fac ca tesuturile sa raspunda disproportionat la hormonii androgeni ceea ce a favorizat masculinizarea si defeminizarea prenatala a creierului si formarea structurilor de pe creier responsabile cu atractia sexuala fata de femei.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 3 comentarii }

1 Julia la 7:16 am

Si nu esti furioasa, nervoasa ca iti plac femeile doar fiindca genele si-au facut de cap?

2 Anonim la 10:10 pm

Si eu sunt lesbiana ca si tine.

3 ro la 2:15 am

Te-ai analizat nu gluma! Si explicatia pe care ti-ai dat-o (ma rog, rezultatul la care ai ajuns) ti-a pus sufletul in pace? Maica…eu trebuie sa am toti hormonii matoli, pacat ca nu s-au manifestat si fizic la mine :( . Oricum important e sa stii tu ce cauti. O explicatie la tot ce se intampla, sau o femeie in carne si oase, cu respiruri calde si buze moi, catifelate si sani…mhhhh, ce realitate dulce!!