Am iubit cu adevarat o singura data in viata mea de lesbiana

4 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>Viata unor lesbiene

Varsta: 26-34 ani Moment marcant: Prima relatie cu o femeie

Inca din copilarie mi-am dat seama ca imi plac fetele si asta fost ceva absolut normal pentru mine. Am acceptat asta dintotdeauna ca si cum altfel nici nu s-ar fi putut, fara intrebari, fara cautari, fara remuscari, fara alte curiozitati. Acum am 30 de ani si o relatie de 4 ani cu o femeie cu care stiu ca as putea sa construiesc ceva durabil inca mult timp de acum incolo.

Dar, inainte a existat altcineva, poate singura persoana pe care am iubit-o cu adevarat vreodata in toate sensurile cuvantului. Ne-au despartit niste nimicuri, nici acum nu stiu exact ce, dar cred ca a fost neincrederea, orgoliul, neputinta sentimentelor ei de a trece peste astea sau poate doar pentru ea a fost o simpla relatie trecatoare ca toate celelalte, indiferenta, fara nimic deosebit pentru care sa lupti.

Insa, pentru mine a fost totul. Si ani au trecut de atunci, dar nu a trecut zi si nu a trecut noapte fara sa ii duc dorul. M-am obisnuit cu durerea de a nu o mai avea langa mine, de a o vedea si de a nu putea comunica cu ea; uneori ma ingenuncheaza zile intregi, alteori mi-o inec intr-un zambet.

Nu pot face nimic in cazul acesta deoarece nu pot nici sa vorbesc cu ea macar si, in plus, sunt implicata in alta relatie ce imi ofera un confort pe care nu as vrea sa il pierd de dragul unui vis mort deja. Ea are in continuare relatii de scurta durata. Eu am acceptat-o pe actuala partenera in viata mea pentru a-mi echilibra existenta care se clatina rau de tot in momentele acelea. Tot ce stiu e ca fara ea viata nu are gust.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 4 comentarii }

1 Ady la 7:17 pm

Trebuie sa mergi inainte, cu capul sus, n-ai de ales.Insa, nu o iubesti pe actuala, cum suporti sa faci asa un compromis de dragul confortului?

2 naty la 8:34 am

nu e un compromis, e o amorteala doar si totul merge inainte din inertie

3 me la 1:52 pm

Esti constienta ca este un vis mort si tot la fel de constienta ca ai iubit-o cu adevarat si a inseamnat totul,ea pt tine,tu pt ea..probabil nu vei sti!!E adevarat amintirile le pastram in suflet,sunt persoane care ne fac sa simtim o dragoste imensa si uneori chiar si dupa ce se termina o relatie..dragostea ramane,ne hranim cu ea si cu trairile din trecut..nu trebuie sa uiti,insa nici sa renunti sa mai fi fericita!invata sa iubesti din nou sa vezi in dragoste un rasarit de soare care nu trebuie sa si apuna..poate candva vei gasi o persoana care sa te faca sa imbratisezi iubirea cu aceeasi intensitate..noi gresim ca uitam sa mai speram!!

4 anonim1 la 11:27 am

de ce privesti in trecut cu ochii aia?! ochii aia trebuie sa fie in fata, la pers cu care esti! concentreaza-te! ai o noua viata! crede in tine si in timp! o sa fie bine, dar pt asta tre sa pui osul la treaba si sa nu te mai gandesti la ce-a fost! trebuie sa te gandesti la ce va fi! toti suntem setati sa traim din amintiri, sa ne hranim sufletu din trecut si rar ne ridicam privirea spre viitor! ff gresit! cu cat o faci cu atata mai greu ti! lasa trecutu k ai o noua sansa! tine de ea..