Am avut o relatie virtuala cu o alta fata dar am iubit-o enorm

2 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>O iubesc dar nu stiu daca ea e lesbi

Varsta: Sub 19 ani Moment marcant: Adolescenta

Am 18 ani iar toata treaba a inceput in urma cu 4 ani cand am cunoscut o fata printr-o amica comuna. Facusem conferinta pe messenger si ea imi luase id-ul. Am inceput sa vorbim, sa ne intelegem bine, chiar foarte bine.

Ne spuneam orice si intr-o seara am inceput sa vorbim despre fete, despre relatiile dintre doua fete. Recunosc la inceput mi s-a parut un pic ciudat dar incet, incet am inceput sa tin foarte mult la ea.

Au urmat 4 luni in care am fost impreuna. Pentru ea nu a fost mare lucru, nu prea i-a pasat, ca sa spun asa. Pentru mine insa, acel timp umpreuna a insemnat totul, desi nu ne-am intalnit fata in fata. Simteam petru ea o iubire imensa, mai presus de orice si oricine.

Iar acum, cand ii spun ca imi place de vreo persoana, e tot timpul geloasa. Se supara pe mine, nu mai vorbeste cu mine si nu stiu ce sa mai inteleg din asta.

Nu stiu ce vrea de fapt. Au trecut 4 ani si eu inca mai sper la ceva din partea ei, vorbesc cu ea, suntem prietene, desi mie imi este foarte greu dar incerc sa ma mentin tare.

Sper doar ca intr-o zi sa isi dea seama ce a pierdut si sa fim din nou impreuna, sper sa imi spuna din suflet ca ii pare rau si ca ma iubeste la fel de mult cum o iubesc si eu.

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 2 comentarii }

1 xcape la 12:46 am

Sincera sa fiu, eu nu cred ca ceea ce a fost intre tine si aceasta fata se poate numi “relatie” in adevaratul sens al cuvantului. Mai ales fiindca nu v-ati vazut. Este o diferenta foarte mare intre imaginea pe care ti-o creezi despre o persoana prin intermediul messengerului si felul in care e persoana respectiva in realitate. Un emoticon nu exprima mai nimic de cele mai multe ori si e pus acolo doar ca sa fie pus. Tu iubesti o fata cu care nu te-ai vazut niciodata, cu care “teoretic” ai fost impreuna 4 luni si de care te-ai despartit.

Mai degraba mie mi se pare ca tu iubesti un ideal. Si poate ca nu prea i-a pasat dupa cum zici tu, tocmai fiindca ea nu a considerat ca e ceva serios. De aici trag si urmatoarea concluzie, ca nu ai de ce sa continui sa te complaci in aceasta situatie in care iubesti si nu esti iubita, iubind o persoana care se afla intr-un capat al tarii si tu in altul si care nu isi manifesta interesul pentru a avea o relatie cu tine.

E geloasa dar nu sunteti impreuna si ea nu face nimic in acest sens desi stie ca o iubesti. Stii ce vad eu aici ? Inca un caz tipic de “vreau sa experimentez” din partea ei , “dar nimic serios”. Poate gresesc si chiar sper sa fie asa, asta se va vedea mai incolo. Dar eu iti doresc sa iesi din aceasta “relatie virtuala” si sa gasesti fericirea alaturi de o persoana care sa merite atentia si dragostea ta.

2 anonim1 la 12:12 pm

cand ii mai spui k iti place cineva si ea se agita, prinde-o! ia-o la intrebari! ce vrea de la tine, si u la randul tau spune-i ce vrei de la ea! fa-o sa inteleaga ce simti, ce gandesti, ce-i cu tine! comportamentu ei ii ff ciudat…asa k pune-te pe treaba si vb cu ea serios!