Alaturi de femeia iubita sunt eu insami si ma simt acasa

9 comentarii

Din categoria: Eu sunt lesbiana>De ce sunt lesbiana

Varsta: 35-45 ani Moment marcant: Necunoscut

Nu doresc sa fac neaparat o descriere a vietii alaturi de o femeie ci simt mai mult nevoia sa fac o interpretare. Sunt lesbiana pentru ca iubesc o femeie? Sau sunt bisexuala pentru ca imi plac si barbatii si sunt de multe ori atrasa de unii din ei? Cum o fi?

Nu e doar o catalogare? Sunt om si… Iubesc frumosul, FLOAREA, INFLORIREA, naturaletea, iubesc acea suavitate pe care doar o femeie o poate emana, iubesc clipirea genelor unei femei ce sta in gandurile ei, iubesc frumusetea mainilor de femeie care ating un copil, si nu neaparat forma ci acea gingasie care umple forma!

Iubesc frumusetea mai mult decat forta si cred ca asta m-a condus catre femeie… sau si asta! E putin ce spun aici la cat de imensa e minunea. Viata alaturi de femeia pe care o iubesc e viata care ma face sa ma simt acasa.

Am avut multe relatii in viata mea, cele cu barbati au fost ca niste concursuri, a fost nevoie de efort pentru a ma mentine in anumite standarde, de o autosupraveghere prea severa. Poate era o abordare gresita de-a mea dar relatiile cu femei au fost mereu ca niste oaze de relaxare dupa o mare alergatura prin desert, si in desert.

Alaturi de EA ma simt eu insami. Nu e o relatie lipsita de mici dizarmonii dar stiti, chiar nu vreau sa vorbesc despre ele, pentru ca firul care conteaza este iubirea! Nimic altceva. O iubesc. N-am simtit niciodata pana acum ca pot sa sparg muntii…dar acum simt!

Am avut multi oameni in preajma si ii am si acum pe unii din ei care sustin vechile dar atat de impamantenitele idei preconcepute cum ca femeile nu s-ar descurca precum barbatii… la volan, in mesterit, etc, asa incat eu insami am tinut sa dovedesc contrariul fara sa-mi pierd feminitatea. Asa ca in momentele in care constat ca sunt mult mai priceputa decat vreun barbat…la volan, la solutii practice, la reparat ceva, etc, recunosc ca ma simt mandra ca pot, ca ideea stereotipa despre o femeie e si prin mine culcata la pamant.

Si EA e la fel, neinfricata, extraordinar de feminina si neinfricata!! Da, e o femeie puternica! E foarte interesant ca daca ne uitam la aceste aspecte, ne dam seama ca unele femei se casatoresc cu barbati pentru ca sunt neajutorate, ceea ce nu e in regula, nu asta ar trebui sa fie definitia atractiei: adica nu suntem atrasi de cineva pentru ca ne trebuie o carja!

Atractia trebuie sa fie altceva, o comuniune afectiva, mentala, spirituala, o intretesere fara efort. Voiam sa spun ca nu imi lipseste nimic. Femeile care nu au avut decat relatii cu alte femei nu au cum sa compare. Dar chiar nu imi lipseste nimic.

Ne pricepem chiar si sa punem faianta, daca asta a fost necesar la un moment dat. Dar ce e si mai frumos e ca a pune faianta a fost o extraordinara experienta, un amestec de boroboate, voie buna, seriozitate, si treaba bine facuta pana la urma. La noi in tara nu se poate, dar i-am zis ca o iau de sotie pentru ca stie sa puna faianta si sa repare robineti. Si am ras amandoua fericite!

Intotdeauna, fie in film, fie in viata reala am simtit dezamagire cand un barbat nu a reusit vreodata sa perceapa acea minune care e in fiecare femeie si ca raman multe femei nedescoperite, neimplinite! De aceea mi-am dorit sa fiu iubita si sa iubesc o femeie! Sa dea Dumnezeu sa reusim!

Povestea anterioara:

Urmatoarea poveste:

{ 9 comentarii }

1 diana la 3:50 pm

Doamne , ai dreptate! Ai de o mie de ori dreptate! Femeile sunt niste bijuterii, si chiar daca suntem ”rasfatate” dar de cele mai multe ori si ”injosite” de societate noi suntem o putere. O putere ce da aroma vietii. O aroma ce nu o poti descrie in cuvinte, pentru ca atunci cand o gusti ti se pare plina de mister. Daca m-ar intreba cineva (si ma intreaba) de ce sunt lesbiana, cuvintele pe care le spun sunt nimicuri, sunt ca aerul: nu-l intelegi dar il simti si te ajuta. O prietena, o vecina , in general o alta femeie, de data aceasta heterosexuala parca parca te-ar intelege si ar asculta si la o adica ar si incanta-o dar daca ii spui unui barbat el se gandeste cum o fi sa aiba 2 in pat. Natura ne-a dat si barbatii. Nu-i negam, nu-i uram pentru ca fac parte din aceasta lume, dar sa recunoastem ca ei sunt doar 10% din ce inseamna viata. Aceste 10 procente inseamna celula din care se dezvolta un copil si care ne completeaza, in rest noi facem totul.

2 siropdesoc la 8:46 pm

barbatii nu sunt educati de mici sa isi asculte sufletul ci doar ratiunea (oricum prin natura masculina ei fac asta) iar mai tarziu avand nevoie sa braveze ca sa ocupe un loc in grup, asculta de instincte, avand impresia gresita ca unei femei ii place performanta – asta si din cauza felului in care sunt mediatizate preferintele femeii. problema care a aparut in societatea moderna e ca barbatul nu mai e protectorul familiei si a valorilor ei, cel care creeaza un “cerc” de protectie in jurul acesteia, cel care se “lupta” cu cei care i-o agreseaza si i-o nedreptatesc, ci acum, barbatul este cel care isi compara fortele cu sotia lui, cu iubita lui, opune rezistenta folosind chiar si forta fizica. Ea nu mai e cea care trebuie ocrotita, iubita, protejata pentru a putea fi mama buna a copiilor lui, ci ea e cea cu care el rivalizeaza. Pacat!

3 Octavian la 5:11 pm

You made my day!
E cea mai tare chestie pe care am citit-o de mult timp prin faptul că ai spus atât de frumos un adevăr: ”Atracţia trebuie să fie altceva, o comuniune afectivă, mentală, spirituală, o întreţesere fără efort.”
Căsnicia nu stă într-o hârtie ci în sentimentul ăsta de completare reciprocă şi de armonie.
Vă doresc casă de piatră!

4 Cathy la 7:27 pm

Frumos spus si da, siropdesoc are in totalitate dreptate. Jos palaria, doamnelor!

5 b la 1:39 am

esti f tare, ai scris asa cald si fain…

6 Zaza la 8:10 pm

Incredibil de adevarat! Superbe vorbe si adevarate

7 tina la 11:30 am

fara cuvinte ,jos palaria;)

8 Iubita ta la 12:53 pm

Pot subscrie toata povestea ta,cuvant cu cuvant,simtindu’l pe fiekre in parte! E perfect adevarat,o lesbiana nu poate intelege “rostul barbatului” asa cum un (nu fara exceptii) barbat nu poate descoperii cat de minunata e femeia. Ador frumusetea cu intreaga mea fiinta,indiferent k se gaseste la o femeie sau la un barbat,ador “puterea” (poate de caracter) a unui barbat (ce se poate gasi si la o femeie),cum ador finetea si gingasia unei femei!… Femeia fara barbat si barbatul fara femeie..n’ar mai exista lumea.. Au aceeasi importanta pe Pamant si persoanele Bi,sunt mai norocoase,descoperindu’le in egala masura:)

9 Arsena la 11:42 am

Eh, uite si o poveste feminista pe gustul meu ! :)
Din puctul meu de vedere, asta e romantist adevarat modern.
Bravo, fetelor, sa va iubiti si sa invatati si mai multe tehnici practice, ca sa deveniti femei complete si independente.
Sa ma anuntati ce ati mai montat, ca sa facem o echipa de meseriase ! ;)